ÖZEL HABER Haber Girişi : 11 Ağustos 2023 09:37

Aziziye’de gece-gündüz asfalt

Aziziye’de gece-gündüz asfalt

Aziziye Belediyesi, ilçede başlattığı asfalt seferberliğini aralıksız sürdürüyor. Haziran ayında Dadaşkent’le başlayan ve ikinci etapta ise Ilıca’da devam eden asfaltlama çalışmaları, gecenin geç saatlerine kadar devam ediyor. Ilıca’daki asfaltlama çalışmaları için ekiplerin adeta seferber edildiği Aziziye’de, Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan da sahaları hiç boş bırakmıyor. Geç saatlere kadar çalışan ekipleri mesaileri başında ziyaret eden Başkan Orhan, tatlı ikram ettiği personeline çalışmalarında da refakat ediyor. Önceki akşam da Ilıca’da devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Orhan, hem çalışmalar hakkında bilgi aldı, hem de personele tatlı ikram etti. 

ÇALIŞMALARA HAZİRAN’DA BAŞLANDI 
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, sezon başından bu yana süren asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini söyledi. Dadaşkent’te ihtiyaç duyan neredeyse tüm ulaşım ağlarını baştan sona asfaltladıkları bilgisini veren Orhan, “Yaklaşık 40 gündür Dadaşkent’te çalışmalarımız sürüyordu. Geçtiğimiz gün itibariyle de Ilıca etabına başladık. Ilıca mahallemizin de ihtiyaç duyduğu tüm güzergahları asfaltlıyoruz. Planlamamız doğrultusunda gece geç saatlere kadar çalıştığımız oluyor. Böyle zamanlarda bizler de çalışanlarımızı yalnız bırakmıyoruz. Hem çalışmalarımızı yerinde görüyoruz, hem de ağzımızı tatlandırıyoruz” diye konuştu. 

KİLİTLİ PARKE TAŞ KAPLAMA 
İlçedeki üstyapı seferberliğinin sadece asfaltla sınırlı kalmadığını vurgulayan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Asfalt çalışmalarımızla birlikte eşzamanlı olarak kilitli parka taş kaplama çalışmaları da yapıyoruz. Şu anda köylerimizde hummalı bir çalışma söz konusu. Sezon sonuna kadar nefes bile almadan üstyapı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Aziziye’mize güzellikler katmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz” dedi.