ÖZEL HABER Haber Girişi : 09 Nisan 2024 13:00

Aziziye’de muhtar buluşması

Aziziye’de muhtar buluşması

 

Aziziyeli muhtarlar, MHP İlçe Başkanlığı’nda Lokman Acar’la bir araya geldi. Başkan Lokman Acar, başarı dileklerini paylaştığı muhtarlara, halka hizmet yolunda ortak bir paydayı paylaştıkları hatırlatmasında bulundu. 
MHP Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar, Aziziye Selçuklu Mahallesi Muhtarı Ayhan Yurdagül, Saltuklu Mahallesi Muhtarı Erdinç Altun, Ilıca Mahallesi Özkan Sekmen ve Yarımca Mahallesi Muhtarı Necdet Erdoğan’ı makamında konuk etti. Seçimi kazanan mahalle muhtarlarını tek tek kutlayan MHP Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar, halka hizmet vurgusu yaptı. 

ORTAK PAYDAMIZ AYNI 
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Acar, şunları dile getirdi: “Hepimiz biliriz ki, önemli olan seçim kazanmış olmak değildir. Asıl önem taşıyan şey, halkın gönlünü kazanabilmektir. Bu yüzden hepimizin ortak paydası aslında bir yerde aynı. Sizler mahalle muhtarları olarak, biz de ilçe başkanı olarak Aziziye ilçemize hizmet edeceğiz. Hepimizin çıkış noktası ve gayesi aynı. Bu yüzden üstlendiğimiz sorumluluklar aslında birbirinden çok da farklı değil” diye konuştu. 
MHP Aziziye İlçe Başkanlığı olarak kapılarının herkes için ardına kadar açık olduğunu ifade eden Acar, mahalle muhtarlarına her türlü desteği vermeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.