Aziziye’de muhtarlarla özel mesai  

Son bir haftadır ilçeye bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek 2023 yılı yatırım sezonunun yol haritasını oluşturan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, bu yolla hem mahallelerin öncelik ve ihtiyaçlarını tespit ediyor, hem de muhtarları birebir dinleme fırsatı buluyor. Gününün neredeyse yarısını mahalle köyler ve muhtarları için ayıran Başkan Orhan, insan ve çözüm odaklı bir yönetim anlayışının ancak istişareyle mümkün olacağını belirterek, “Mahallelerimizin durumunu birebir muhtarlarımızla ele alıyor, ihtiyaç ve öncelikleri belirliyor ve hareket planımızı da ona göre geliştiriyoruz” dedi. 

AZİZİYE’NİN 72 MAHALLESİ VAR  Aziziye’nin Erzurum’un geniş yüzölçümüne sahip merkez ilçesi olduğunun altını çizen Başkan Muhammed Cevdet Orhan, “Buna ilaveten Erzurum’un en düşük nüfusa sahip merkez ilçesi olmakla birlikte yine en çok mahallesi bulunan ilçesiyiz. Dadaşkent’teki 2 mahallemiz, Ilıca mahallemiz ve bunlara ek olarak 69 mahalle köyümüz var. Yani 72 yerleşim birimine hizmet etmekle mükellefiz. Muhtarlarımızla her fırsatta bir araya geliyoruz, ancak gruplar halinde gerçekleştirdiğimiz toplantılarla esasen yol haritamızı oluşturuyoruz. Muhtarlarımızı tek tek dinliyoruz, ihtiyaçları, beklenti ve talepleri belirliyoruz, öncelik sıralamamızı yapıyor ve hareket planımızı da ona göre geliştiriyoruz. Bu bakımdan toplantılarımız oldukça verimli geçiyor” diye konuştu. 

MUHTARLARIMIZ BİZİM İÇİN KIYMETLİ  İstişareye dayalı bir yönetim anlayışının her zaman fayda doğuracağını dile getiren Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Muhtarlarımız bizim için çok kıymetli; çünkü ikamet ettikleri mahallelerin gözü ve kulağı durumundalar. Onlarla sürekli iletişim ve işbirliği içerisinde bulunmak bizim işimizi de kolaylaştırıyor. Hepimizin önceliği halka hizmet, bu bakımdan muhtarlarımıza minnet borçluyuz. El ele verip, halkımıza hizmet için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

  • 3 / 1 Aziziye’de muhtarlarla özel mesai   0

  • 3 / 2 Aziziye’de muhtarlarla özel mesai   1

  • 3 / 3 Aziziye’de muhtarlarla özel mesai   2