Yerel Haber Girişi : 28 Nisan 2022 12:30

Aziziye’de Sekmen rüzgârı 

Aziziye’de Sekmen rüzgârı 
Aziziye’de Sekmen rüzgârı 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye sakinleriyle bir araya geldi.  İftar sonrası rotasını Dadaşkent’e çeviren Başkan Sekmen, teravih namazını Aşağı Vehbi Efendi Camii’nde Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’la birlikte kıldı. Cami çıkışı cemaate ikram edilen lokma tatlılarının tadına da bakan Başkan Mehmet Sekmen, sohbet ettiği vatandaşlarla birlikte Hace Hüseyin Efendi Camii’ni de ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e Aziziye temasları boyunca eşlik eden Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, çalışmalar hakkında kısaca bilgiler de aktardı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Sekmen ve Orhan ikilisi, daha sonra esnaf ziyaretleri de gerçekleştirdi. Sokakta karşılaştığı vatandaşlarla ayaküstü sohbetler eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye’nin gelişen ve sürekli güzelleşen bir ilçe olduğunun altını çizdi. 

 

YEREL YÖNETİMDE SEKMEN MARKASI 

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ilçede ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Sayın Başkanımızın ilçemize gösterdiği yakın ilgi herkesin malumu; kendisine bu yaklaşımından dolayı şahsım ve ilçe sakinlerim adına teşekkür ediyorum” dedi. 

Başkan Sekmen’in yerel yöneticilikte marka bir isim olduğunun altını çizen Başkan Orhan, “Kıymetli başkanımızın tecrübelerinden bizler de azami ölçüde faydalanmaya çalışıyoruz. Bize sürekli öncülük eden, destek olan ve yol gösteren değerli başkanımıza biz de Aziziye ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Kendisini Aziziye’mizde görmek ve bir arada bulunmak bizim de mutluluk oldu” diye konuştu. 

 

SEKMEN’DEN AZİZİYE HATIRLATMASI 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, Aziziyeli vatandaşlarla bir araya geldiği Dadaşkent gezisinde gördüğü ilgiden memnun kaldı. Sekmen, Aziziye’nin Erzurum’un giriş kapısı olduğunu ifade ederek, “İlçemizde güzel çalışmalar yapılıyor, bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak Aziziye’mizde üzerimize düşen her sorumluluğu yerine getiriyoruz. Aziziye Belediyemizin burada kıymetli yatırımları ve eserleri var, bu hizmetler AK Parti’mizin yerel yöneticilikteki üstün performansının bir göstergesidir” şeklinde konuştu.