ÖZEL HABER Haber Girişi : 22 Ağustos 2022 11:35

Aziziye’de siyaset şöleni

Aziziye’de siyaset şöleni
Erzurum’un Aziziye ilçesinde hafta sonunda AK Parti ve MHP rüzgarları esti
Aziziye’de siyaset şöleni

Erzurum’un Aziziye ilçesinde hafta sonunda AK Parti ve MHP rüzgarları esti. İçişleri eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok’un ona yakın köyünü ziyaret ettiği Aziziye’de, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Kamil Aydın ise, İlçe Buluşmaları organizasyonuna imza attı. Mustafa Varank Kültür Merkezi’ndeki etkinliğe, Aydın’ın yanı sıra MHP MYK ve MDK üyeleriyle Erzurum İl Başkanı Naim Karataş da katıldı. Siyaseten oldukça hareketli iki günü bir arada yaşayan Aziziyeliler, ilçeye gösterilen bu ilgiden büyük mutluluk duyduklarını dile getirdiler.

 

ALTINOK’TAN KÖYLERE ÇIKARMA

Aziziye’deki ilk etkinlik, Cumartesi günü AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok’un köy ziyaretleriyle başladı. Beraberinde Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, İl Başkan Yardımcısı Gürbüz Keleş ve İlçe Başkan Yardımcısı Bünyamin Gündekal’la birlikte ona yakın köyü ziyaret eden Altınok, İlçe sakinleriyle bir araya geldi, sohbet etti, hükümetin hedeflerinden bahsetti. 2023 seçimlerinin Türkiye için dönüm noktası olacağını dile getiren Selami Altınok, “Bizi birlik ve beraberliğimizi sekteye uğratmaya çalışarak vurmak istiyorlar. Her yolu denediler, her tuzağı kurdular ama milletimizin feraseti sayesinde başaramadılar. Çünkü bizdeki milli birliktelik ve dayanışma her zorluğun üstesinden gelecek bir güce sahip” diye konuştu.

Selami Altınok, Cuma günü akşama kadar devam eden köy gezilerinde Aziziye Belediye Başkanı Orhan’la birlikte belediye çalışmalarını da yerinde gördü, incelemelerde bulundu.

 

MHP’DEN SİYASET ŞÖLENİ

Aziziye’ye bir başka siyaset şölenini ise, MHP yaşattı. Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın’ın başkanlığında yürütülen ilçe aydınlatma toplantıları kapsamında Pazar günü de Aziziye buluşması gerçekleşti. Aziziye Belediyesi Mustafa Varank Kültür Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı ilçe buluşmasında birbirinden önemli mesajlar verilirken, partili vatandaşların etkinliğe gösterdiği ilgi çok büyük oldu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Türkiye’nin eski Türkiye olmadığının altını çizerek, “Emperyalist güçlerin bir zamanlar diledikleri gibi kullanıp yönlendirdikleri Türkiye’nin yerini artık kendi kararlarını kendisi veren ve bölgesinde lider olan bir Türkiye aldı” dedi.

2023’ün yeni bir dönemin başlangıcı olacağını söyleyen Aydın, “2023 seçimlerine milli birlikle ve beraberlikle yürüyeceğiz. 2023’e hedeflerimizle yürüyeceğiz. 2023’ten sonra da her anlamda tam bağımsız bir Türkiye haline geleceğiz” diye konuştu.