ÖZEL HABER Haber Girişi : 03 Mart 2023 10:37

Bahar temizliği şart! 

Bahar temizliği şart! 
Partililer, İl Başkanlığına atanan İbrahim Küçükoğlu’nun ilk icraatının ne olması gerektiğini anlattı. 

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine Avukat İbrahim Küçükoğlu’nun atanması, şehirde büyük sevinçle karşılandı. Küçükoğlu’nun, parti içerisinde bulunduğu süre zarfında duruşunu hiç bozmayan bir isim olduğunu belirten partililer, “Bu göreve namzet olan her isim kıymetliydi, İbrahim Küçükoğlu da bu kıymetli isimlerden birisiydi. Küçükoğlu bu göreve gerçekten çok yakıştı” dediler. 
Dadaşlar, Mayıs ayında yapılacak olan seçim öncesinde İbrahim Küçükoğlu’nu çok zor bir dönemin beklediğini dile getirerek, “İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu yönetimini acilen oluşturmalı, teşkilatı bütünüyle gözden geçirmeli, yoluna sağlam ve yeni yüzlerle devam etmelidir” diye konuştular. 

TEMİZLİĞE İHTİYAÇ VAR 
İbrahim Küçükoğlu’nun merkez ilçeler dahil olmak üzere tüm ilçe teşkilatlarını mercek altına alması gerektiğini dile getiren partililer, “Merkez ilçeler, İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu’nun öncelikle eğilmesi ve üzerinde durması gereken teşkilatların başında geliyor. Hangi teşkilatın partiye fayda sağladığını, hangi teşkilatın zarar verdiğini az-çok Başkan Küçükoğlu’nun kendisi de biliyordur. Bu yüzden gerekli müdahaleyi yapacak ve AK Parti hareketini bu zararlılardan mutlaka temizleyecektir. Önümüzdeki seçim öncesinde bu adımlar atılmaz ise, İbrahim Küçükoğlu ve yönetimi çok zorlanacaktır. Bu yüzden Erzurum ve ilçe teşkilatları özelinde sağlam bir temizliğe ihtiyaç var” dediler. 

PARTİ İÇİNDEN BİR İSİM 
Erzurum'da doğan İbrahim Küçükoğlu, ilk, orta ve lise eğitimini memleketinde yaptı. Hukuk Fakültesini başarı ile bitirdikten sonra Küçükoğlu, Erzurum Barosuna bağlı olarak avukatlık mesleğini yaptı. Erzurum'da siyasete AK Parti'de başlayan Küçükoğlu, kentteki birçok sivil toplum örgütünde gönüllü olarak çalıştı. Palandöken Kurucu İlçe Başkanlığını yapan Küçükoğlu, AK Parti'den 2018 seçimlerden Milletvekili aday adayı olmuştu. AK Parti Erzurum il yönetiminde görev yapan ve İnsan Hakları birim Başkanlığını üstlenen Küçükoğlu, daha önce Erzurum Baro Başkanlığına da aday olmuştu.