ÖZEL HABER Haber Girişi : 16 Mayıs 2022 13:13

Bahçeli’den Erzurum’a selam getirdi 

Bahçeli’den Erzurum’a selam getirdi 
Bahçeli’den Erzurum’a selam getirdi 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli ile Rize-Artvin Havaalanı açılış programında bir araya geldi. Başkan Karataş, heyetiyle birlikte Lider Bahçeli’yi karşılamak için gittiği Rize’de önemli temaslarda bulundu. Başkan Karataş, Erzurum teşkilatının çalışmaları hakkında bilgiler aktardığı Genel Başkan Bahçeli’den Erzurum’a selam da getirdi. MHP Lideri Bahçeli, Dadaşlara hususi selamını Başkan Karataş’la gönderirken, Erzurum teşkilatına da çalışmaları için özellikle teşekkür etti. Erzurum’dan kendisini karşılamaya gelen Karataş başkanlığındaki heyete yakın ilgi gösteren Bahçeli, Erzurum’u ve Dadaşları çok özlediğinin altını çizmeyi de ihmal etmedi. 

 

HEYETİYLE ERZURUM’A DÖNDÜ 

Rize’deki açılış programında MHP Genel Başkanı Bahçeli ile buluşan Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, açılış ve diğer temasların ardından Erzurum’a döndü. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı açılışta, partisinin Rizeli yöneticileriyle de bir araya gelen Karataş, hem görüş alışverişinde bulundu, hem de Erzurum teşkilatının çalışmalarını anlattı. 

GENEL BAŞKAN’IN SELAMI VAR 

İl Başkanı Karataş, Rize temaslarıyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “Genel Başkanımızla bir araya gelmek, enerjimizi ve motivasyonumuzu artırdı” dedi. Genel Başkan Bahçeli’nin Erzurum’a çok özel bir yakınlık duyduğunu ifade eden Karataş, “Biz Sayın Genel Başkanımıza Dadaşların selamını ilettik, Erzurum’dan kucak dolusu selamlar götürdük. Genel Başkanımız da, Erzurum’u ve Dadaşları çok özlediğini ifade ederek, selamlarını bizimle gönderdi. Biz de hemşehrilerimize bu selamı iletiyoruz” diye konuştu. 

 

BİRLİK VE BERABERLİK TAVSİYESİ  

MHP Lideri Bahçeli’ye Erzurum teşkilatı hakkında bilgiler de aktardığını anlatan Karataş, “Liderimizin teşkilatımızla ilgili merak ettiği her konuda kendisine bilgiler aktardık, çalışmalarımızı anlattık. Teşkilatlarımıza teşekkür etti, gayretimizi artırmamız, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam etmemiz nasihatinde bulundu. Allah beraberliğimizi pekiştirsin, hepimize güç kuvvet versin!” niyazında bulundu.