Yerel Haber Girişi : 14 Aralık 2022 10:42

Bahçeşehir’e kabul sınavları başlıyor 

Bahçeşehir’e kabul sınavları başlıyor 

Ocak ve Şubat aylarında düzenlenecek Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı için başvurular başladı. 2022-2023 eğitim öğretim yılında Türkiye’nin 65 ilinde 153 kampüsüyle eğitim faaliyeti yürüten Bahçeşehir Kolejinin bu yılki okula kabul sınavları ortaokul öğrencileri için 14 Ocak’ta, lise öğrencileri için 11 Şubat’ta gerçekleştirilecek.
Okula Kabul Sınavı başvuruları ön başvuru olarak www.bahcesehir.k12.tr adresinde, kesin kayıt olarak Bahçeşehir Koleji kampüslerinden yapılıyor. Okula Kabul Sınavı, 4. 5, 6, 7.sınıflar için 14 Ocak’ta; 9, 10, 11. Sınıflar için 11 Şubat’ta gerçekleştirilecek.
Bahçeşehir Koleji Okula Kabul Sınavı’nda başarı gösteren öğrenciler, çeşitli oranlarda eğitim bursuyla ödüllendirilecek.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ HAKKINDA 
Eğitime 1994 yılında Bahçeşehir’de kurulan ilk kampüsünde başlayan Bahçeşehir Koleji, bugün Türkiye’nin 65 ilinde bulunan 153 kampüsünde 160 bine yakın öğrenciye eğitim veriyor. Türkiye’de STEM eğitimini uygulayan ilk eğitim kurumlarından olan Bahçeşehir Koleji; Kişiye Özgü Öğretim Modeli (KÖM), Yapay Zekâ Okuryazarlığı, Master 6, Master Junior, Master First, Çift Dilli Eğitim gibi eğitim modelleri, Kodlama ve Robotik, Together, Sosyal Takip Programı (STP) gibi eğitim uygulamaları ile eğitimdeki yenilikçilik vizyonunu sürdürüyor. Bünyesinde bulunan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri ile geleceğin teknolojisine yön verecek, ülkemizi küresel ölçekte teknoloji liderleri arasında konumlandıracak genç bilim insanlarını yetiştiren Bahçeşehir Koleji, Türkiye’nin ve dünyanın saygın eğitim kurumları arasında yer alıyor.