ÖZEL HABER Haber Girişi : 28 Temmuz 2023 11:47

Barlak’a başarılı operasyon 

Barlak’a başarılı operasyon 

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Barlak, başarılı bir operasyon geçirdi. Geçtiğimiz günlerde rahatsızlığı sebebiyle hastanede tedavi altına alınan Metin Barlak, Araştırma Hastanesi’nde dün başarılı bir cerrahi operasyon geçirdi. Yaklaşık 4 saat süren ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Metin Barlak’ın sağlık durumunun gayet iyi olduğu ve bir süre daha hastanede müşahede altında tutulacağı öğrenildi. Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Barlak’ı hastanede meslektaşları da yalnız bırakmadı. Barlak’ın ameliyat anından itibaren hastanede bekleyen yakınları ve meslektaşları, doktorlarının verdiği sevindirici haberlerle rahatladı. 

ZİYARETÇİ AKINI 
Erzurum’un aynı zamanda sevilen iş insanlarından olan Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Barlak’ı hastanede ziyaret edenler arasında Anadolu Basın Birliği (ABB) Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır da vardı. Ameliyatı esnasında hastaneye giden ve Barlak’ın ailesine geçmiş olsun dileklerini ileten Çakır, “Değerli meslektaşımız ve Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanımız Metin Barlak’ın en kısa sürede sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini bekliyoruz. Başkanımıza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi. 

YÖNETİCİLİKLER YAPTI  
Metin Barlak, Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevinin dışında Erzurumspor’da da bir süre yöneticilik yapmıştı. Barlak, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nde de (MÜSİAD) Başkan Yardımcılığı görevinde bulunmuştu. Medya sektörünün sevilen isimlerinden olan Metin Barlak’ın hastane odasına da dün gün boyunca çiçek yağmuru yağdı. 
YENİGÜN ailesi olarak biz de Metin Barlak’a geçmiş olsun diliyoruz.