Başına Hamas düşsün!

Adı Can Ataklı olan bir gazeteci var. Zırvalarıyla meşhur olan bu gazeteci, dün bir kez daha açmış ağzını ve demiş ki; "Hamas dinci terör örgütüdür!"
Yani tek mesele buymuş gibi; ama biri de kalkıp buna dememiş ki: “Peki İsrail’in 2 bin 704'ü çocuk 6 bin 546 kişiyi katletmiş olmasına ne diyorsun?” 
Ona da muhtemelen İsrail adına derdi ki: “Meşru Müdafaa”.. 
Bu ve bunun gibi aydın geçinen ama karanlıktan başka hiçbir anlam ifade etmeyen çok sayıda isim var Türkiye’de. Böyle bir ortamda aklı başında olan bir insanın şunu demesi lazım: “Terörün dini, dili, ırkı olmaz! Savaşın kazananı da olmaz! Kim olursa olsun; hangi dine mensup olursa olsun, insan hayatı mukaddestir, insanlar katledilemez, öldürülemez! Hele çocuklar ve kadınlar, sebebi her ne olursa olsun hayattan kopartılamaz!” 
Ama Can Ataklı’nın takılıp kaldığı yer bunların hiçbirisi. O sadece diyor ki: "Hamas dinci terör örgütüdür!" 
Yani bu cümlesinin diğer anlamı şudur: “Katledilen çocuklar ve kadınlar, benim umurumda değil!” 
Sana bir tek sözüm var Can Ataklı: “Başına Hamas kadar taş düşsün inşallah!” 
Bu konuyu kapatıyor, katil İsrail’le devam ediyoruz. 
Dün bir haber düştü gündeme, İsrail, Gazze’de kara harekâtına girişirken ABD’li komandoların gözetiminde sinir gazı ve kimyasal silahlar kullanacakmış. Sonradan resmi olarak doğrulandı mı, bu haber yalanlandı mı bilmiyorum. Bildiğim tek şey ateş olmayan yerden duman çıkmayacağıdır. 
Çünkü İsrail’in en bilindik özelliklerinden birisi bulduğu her fırsatta insanlık suçu işlediği ve kullanımı uluslararası anlaşmalarla yasaklanan silahları Filistin’de kullandığıdır. Dolayısıyla İsrail’in böyle bir ortamda sinir gazı ve kimyasal silah kullanmayacağını düşünmek, saflıktan öteye gitmeyecektir. İki yüzlü batıya gelince, alın birini, vurun ötekine. Onların tek derdi ve düşüncesi aç Müslümanın daha katledileceğidir. Kısacası İslam aleminin hali ortadadır ve acınası durumdadır.