ÖZEL HABER Haber Girişi : 17 Kasım 2022 10:51

Başkan Ömeroğlu vatandaşla iç içe

Başkan Ömeroğlu vatandaşla iç içe
Başkan Ömeroğlu vatandaşla iç içe

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haltan Ömeroğlu, ilçe sakinleriyle bulduğu her fırsatta bir araya geliyor. Palandöken’de ikamet eden vatandaşlarla makamında buluşan Başkan Ömeroğlu, hem sohbet ediyor, hem dert dinliyor hem de görüş, öneri ve talepleri kayda geçiyor. AK Parti’yi 20 yıldır iktidarda tutan en önemli faktörün millete hizmetkarlık olduğunu dile getiren Ömeroğlu, “Bizim işimiz de, gücümüz de, kaygımız da, derdimiz de milletimiz. Milletimiz için dertlenir, milletimiz için sevinir, milletimiz adına çalışır, milletimiz adına didiniriz” dedi.

Palandöken İlçe Başkanlığı’nın, vatandaşlarla bir araya gelme noktasında önemli bir durak olduğunu kaydeden Başkan Haktan Ömeroğlu, “Biz vatandaşı sadece seçim dönemlerinde akıllarına getiren siyasetçiler değiliz. Bu yüzden bizim partimizin çatısının bulunduğu her nokta bizim için ailemizden farksızdır. Parti binalarımız hizmet duraklarımızdır. Bu çatının altında her gün ve her zaman vatandaşlarımızla buluşup kucaklaşıyor olmanın ayrıcalığını yaşıyoruz” diye konuştu.

 

VATANDAŞIMIZ BİZİM BAŞ TACIMIZ

Haftanın hemen her gününde Palandöken’de ikamet eden vatandaşlarla buluştuklarını dile getiren İlçe Başkanı Ömeroğlu, “Partimizde görevli olan herkes şunun bilincinde: vatandaşımız bizim baş tacımız. Bizim siyaset anlayışımızın temelinde vatandaşla el ele, gönül gönüle olmak var. Bu birlikteliği tesis etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. İnsanımızla bir arada olmak, insanımızın beklentilerine cevap vermek, onların sorunlarını çözmek ve onlar için hizmet üretmekle mükellefiz” dedi.

Öte yandan vatandaşlar ise, Başkan Haktan Ömeroğlu ile her fırsatta bir araya gelebiliyor olmanın kendileri için de mutluluk olduğunu ifade ederek, “Onun bize gösterdiği yakın ilgi bile bize yeter. Başkanımıza yaklaşımı için teşekkür ediyoruz” dediler.