ÖZEL HABER Haber Girişi : 19 Ocak 2023 15:33

Başkan Sunar’dan YENİGÜN’e ziyaret

Başkan Sunar’dan YENİGÜN’e ziyaret
Başkan Sunar’dan YENİGÜN’e ziyaret

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, YENİGÜN Gazetesini ziyaret etti. Yazı İşleri Müdürü ve YENİGÜN Başyazarı Mehmet Musa Çakır’la sohbet eden Başkan Sunar, Palandöken Belediyesi’nin çalışmalarından bahsetti, yeni projelere vurgu yaptı. “Zirvede Palandöken” mottosuyla Palandöken’e yepyeni bir çehre kazandırdıklarını kaydeden Başkan Muhammet Sunar, “Alt ve üstyapı çalışmalarımız, millet bahçelerimiz, asfalt üretim tesislerimiz ve yaptığımız daha birçok yatırımla yerel hizmetler noktasında ilçemizin önünde yeni ufuklar açıyoruz” dedi.

 

PALANDÖKEN’İN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

Ziyaretinde 2022 yılının bir değerlendirmesini yapan ve prestij projelere dönük bilgiler aktaran Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, Marketler bölgesindeki yeni yapılanmaya işaret ederek, “Yılların kanayan yarasıydı, TOKİ işbirliğiyle biz bu sorunu hamdolsun kökünden çözüme kavuşturuyoruz. Yakın zamanda kapalı semt pazarı gibi çok özel bir projeyi daha hayata geçireceğiz. Bunun için çalışmalarımıza başladık. Palandöken ilçemizi güzelleştirmek, değerine değer katmak için adeta seferberlik ilan etmiş durumdayız” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR DİLEKLERİ

YENİGÜN Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Çakır’a, Erzurum’un olduğu gibi, yerel yönetimlerin de sesi oldukları için teşekkür eden Başkan Muhammet Sunar, “El birliğiyle şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu manada basınımıza desteklerinden şükran borçluyuz” dedi.

Mehmet Musa Çakır da, Palandöken Belediye Başkanı Sunar’a ziyareti için teşekkür ederek, “Hepimizin bu şehre hizmet bağlamında bir rotası ve mecrası var. Önemli olan doğruyu birlikte bulmak, doğru işleri birlikte yapmak. Güzel olanı alkışlamak da bu çerçevede bizim sorumluluğumuz” ifadelerini kullandı.