Yerel Haber Girişi : 18 Mart 2022 12:15

Başkan Uçar’dan Ankara çıkarması  

Başkan Uçar’dan Ankara çıkarması  
Başkan Uçar’dan Ankara çıkarması  

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Ankara’da yoğun bir temas trafiği yürütüyor. Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle gözlerden uzakta kalan Başkan Uçar, kollarını hızlı sıvadı. Ankara’da bir takım temaslarda bulunan Yakutiye Belediye Başkanı Uçar, önce Türkiye Büyük Millet Meclisi, ardından da Gençlik ve Spor Bakanlığı’na çıkartma yaptı. Başkan Uçar, Gazi Meclis’te Sağlık eski Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok ve İbrahim Aydemir’le bir araya gelerek, belediye çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’le birlikte TBMM temaslarını sürdüren Yakutiye Belediye Başkanı Uçar, yerel yönetimlere sağlanan imkanlar ve desteklerinden dolayı Erzurum Milletvekillerine teşekkür etti. Gazi Meclis’te konuk ettikleri Başkan Uçar ve İl Başkanı Mehmet Emin Öz’le bir süre sohbet eden Akdağ, Altınok ve Aydemir, Yakutiye Belediyesi’nin memnuniyet uyandıran çalışmalarına dikkat çekti. 

 

BAKAN KASAPOĞLU’NU DA ZİYARET ETTİ 

Yakutiye Belediye Başkanı Uçar, TBMM’deki temaslarının ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu da ziyaret etti. AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok ile Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün de katıldığı görüşmede, Yakutiye’deki gençlik ve spor yatırımları masaya yatırıldı. Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, belediye imkanları ölçüsünde ilçeye bağlı köy mahallelere mini spor tesisleri, halı sahalar ve çeşitli sosyal ve spor yaşam donatıları kurduklarını belirterek, bakanlık desteği ile yeni spor yatırımlarını hayata geçirme arzusunda olduklarını söyledi. 

 

YEREL YÖNETİMLERİMİZ FARK ATIYOR 

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz de, Erzurum’daki yerel yönetimlerin halka dönük ve katma değer üreten yatırımlarla çok özel projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, “Yerel yönetimlerimiz Erzurum’da gerçekten de fark ortaya koyan atılımlar yapıyor, halkın beklentilerini karşılamaya yönelik çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Biz de Ankara’da yerel yöneticilerimizle birlikte halkımız için yeni hizmetler, yeni projeler hayata geçirmek adına zemin ve imkanlar oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.