Yerel Haber Girişi : 19 Şubat 2022 15:42

Başkanlara “hayırlı olsun” ziyareti 

Başkanlara “hayırlı olsun” ziyareti 
Başkanlara “hayırlı olsun” ziyareti 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, esnaf meslek odalarındaki seçim sürecini yakından takip ediyor. Başkan Karataş, seçim maratonundan yeni çıkan esnaf meslek odası başkanlarını ziyaret ederek, başarı dileklerini iletti, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Başkan Karataş, esnafın, ekonominin bel kemiğini oluşturduğunu dile getirerek, Erzurum esnafının yerinin ise, hep ayrı ve özel olduğunu ifade etti.

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra partisinin Yakutiye İlçe Başkanı Sinan Demir’le birlikte çıktığı esnaf odası ziyaretlerine, Erzurum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Rasim Fırat’la başladı. Başkan Fırat’la Erzurum esnafının durumu ve sorunları üzerine görüş alışverişinde bulunan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, beraberindeki partili yöneticileriyle daha seçim maratonunu tamamlayan diğer esnaf meslek odalarına geçti.

 

ESNAFLIK KARDEŞLİK DEMEK

Bir süre önce gerçekleştirilen seçimle Kuyumcular Odası Başkanı olan Özkan Koçak’ı, Otel ve Kahveciler Odası Başkanı Seyfettin Saka’yı, Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Raci Çavuşoğlu’nu ziyaret eden Başkan Karataş ve yönetimi, başkanlara hem hayırlı olsun dileklerini iletti, hem de görüş alışverişinde bulundu.

Esnaflığın bir geçim ve kazanç kapısı olmasının yanında aynı zamanda bir ahlak ve kardeşlik yapılanması olduğunu ifade eden MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Erzurum’un ise, esnaflığın ve ahilik anlayışının filizlenip Anadolu’ya kök saldığı bir diyar olduğunu ifade etti.

Oda başkanlığına seçilen isimleri ve yönetimlerini tebrik eden MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, esnafın yanında olmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Oda başkanları da, MHP Erzurum İl Başkanı Karataş ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.