Yerel Haber Girişi : 10 Şubat 2022 09:09

Batman’a çıkarma yaptılar

Batman’a çıkarma yaptılar

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi yönetimi, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman’a çıkarma yaptı. Sivil toplum kuruluşları buluşmaları için bölgeye giden Recep Akgül başkanlığındaki heyet, derneğin Şanlıurfa, Diyarbakır ve Batman şubelerini de ziyaret etti. Karşılıklı görüş alışverişi ve istişarelerde bulunulan ziyaretlerle ilgili olarak bir değerlendirme yapan Şube Başkanı Recep Akgül, bölgedeki temasların ve toplantıların çok verimli geçtiğini söyleyerek, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

BAŞKAN AKGÜL’DEN DEĞERLENDİRME

Başkan Akgül, şu değerlendirmeyi yaptı: 

“Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi olarak; Şanlıurfa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ve Değerli Dostum Dernek Başkanı Mehmet Yavuz’u ziyaret ettik. Yine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Diyarbakır Şubemizi ve kıymetli dostumuz Şube Başkanı Reşit Can’ı ziyaret ettik.

Bunun yanı sıra Batman Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ve Dernek Başkanı Şeyhmus Özcan’la da bir araya geldik. Şahsıma ve derneğimize göstermiş oldukları ilgi ve konukseverlikleri için tüm şube başkanlarımıza teşekkür ediyorum”

 

5’İNCİ SİVİL TOPLUM BULUŞMALARI

Öte yandan Batman’da Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın katılımıyla gerçekleştirilen Sivil Toplum Buluşmaları Toplantısına da katılan Recep Akgül, Batman’daki buluşmanın da çok verimli geçtiğini söyledi. Akgül, “Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şubesi olarak katılım sağladık. Camiamız için verimli bir toplantı oldu. Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.