Bay Kemal’in tatili

Seçimden önce babaannemin evinin mutfağına benzeyen bir ortamda canlı yayın yapıyor ve seçmenlerinden oy istiyordu Kemal Kılıçdaroğlu. Yani o kadar mütevazı idi ki, mutfağını gören herkes kahroluyordu, ne alçak gönüllü, bizden biri gibi bir lider diyordu ona. 
Ama seçim bitti, partide temizlik bitti, haliyle Kılıçdaroğlu da yoruldu.  Bayram temizliğinin ardından soluğu lüks bir tatil villasında aldı hemen. Şimdi size o villa hakkında biraz bilgi vereyim. Villa, giriş, birinci kat ve ikinci kattan oluşuyor. Lüks villada ayrıca kişiye özel sauna, hamam, buhar banyosu, masaj odaları ve fitness odası yer alıyor. Villada 18 kişi kalabiliyor. Her villanın gecelik ücreti, erken rezervasyonda bile 100 ile 200 bin lira arasında değişiyor. Kılıçdaroğlu'nun kaldığı villanın iki kişi için bir haftalık konaklama bedeli 2 milyon 216 bin lira. Günlüğü ise 316 bin liraya geliyor. 
Yanlış okumadınız, seçim boyunca seçmenlerinin gözünü boyamaya çalıştığı o mutfaktan öyle bir zirveye çıkış yaptı ki, 1,5 milyon lira ödemek durumunda kaldı. 
Şimdi anladınız mı sizi nasıl aldatmaya çalıştı, sizin gözünüzü nasıl da boyamaya çalıştı Kılıçdaroğlu? 
Dikkat ederseniz, biz demiyorum, siz diyorum. Çünkü biz Kılıçdaroğlu’nun arkasından koşanlar arasında değildik, yani en azından ben değildim. Bu mutfak tiyatrosunun, Kılıçdaroğlu ve ekibinin aldatmacalarından sadece birisi olduğunu gayet iyi biliyordum. Foyasının bir gün ortaya çıkacağını da iyi biliyordum. Neyse ki, uzun sürmedi ve maskesi düştü. Erzurum özelinde söylüyorum, Kılıçdaroğlu’nun o villaya ödediği parayla bir lüks daire alınabiliyor şu anda. Ve bir lüks daire parasına sadece 5 gün tatil yapan bir liderin bu ülkeyi yönetemeyeceğini de biliyorum. 
O yüzden CHP’nin sevgili seçmenlerine demek istiyorum ki, artık bu rüyadan uyanın! Şu anda peşinden koştuğunuz o partinin ne CHP ile ilgisi var, ne de o partinin başındaki liderin sosyal demokrat bir liderle ilgisi var. Kendinizi artık kullandırtmayın! Bu adamın her seferinde sizi hayal kırıklığına uğratmasına izin vermeyin! Benden söylemesi.