BAZI GERÇEKLER

Bazı şeyleri yaşayarak tecrübe etmek çok kötü. Bunu örnek Erzurumspordaki Mustafa yumlu sakatlığı.

Daha birkaç gün öncesine kadar muhtemel sakatlıklar cezalar form düşüklüğü gibi sebeplerden dolayı Erzurumsporun mevcut kadroyla çok da fazla dayanamayacağını ifade etmiştim. Transfer tahtasının bu yüzden açılması gerektiğini ve bunun içinde vakit kaybedilmemesi senin lazım geldiğini özellikle vurgulamıştım.

Birilerine göre bu serzenişim her ne kadar muhalefet olarak algılansa da aslında ben işte bugün karşılaştığımız sorundan bahsetmiştim.

Mesela Mustafa yumlu Samsunspor maçında büyük ihtimalle forma giyemeyecek. Allah esirgesin bu maçta herhangi bir futbolcumuzun de sakatlandığını düşünelim. Bir sonraki maçta böylece bizim için bir kabusa dönüşecek.

İşte anlatmak istediğim buydu.

Transfer tahtası açılırsa mevcut kadronun alternatifini oluşturacak futbolcuları transfer edebilir sakatlık ceza ve form düşüklüğü gibi sebeplerden dolayı takım kendini domine edebilecekti.

Ama neylersin eski bu sorunu mecburen yaşamak zorunda kalacağız. Şunun şurasında transfer tahtasının açılması için sadece on günlük zamanımız kaldı. Bu süreyi doğru değerlendirebilir ve takıma belli başlı mevkilere tavsiyelerde bulunabilirsek, En azından muhtemel sakatlıklıklardan etkilenmemiş olacağız.

Samsunspor karşısında işimiz zaten zordu ama Mustafa yumlunun sakatlığıyla bu maçın zorluk derecesi daha da artmış oldu.

Ne diyelim hakkımızda hayırlısı.