ÖZEL HABER Haber Girişi : 22 Temmuz 2023 12:47

BELEDİYELERE KARNE

BELEDİYELERE KARNE
AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali İnci, Erzurum’da yerel yönetim turlarına çıktı.

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali İnci, Erzurum’da yerel yönetim turlarına çıktı. Aynı zamanda Sakarya Milletvekili olan İnci, Erzurum’daki belediyeleri tek tek ziyaret ederek, çalışmalara ilişkin bilgiler alacak. Erzurum’un merkez ilçelerinde temaslarını sürdüren Ali İnci, Eruzrum’daki temaslarına ilçe belediyelerini de dahil edecek. Belediyeleri ziyaret ederek başkanlarla bir araya gelecek olan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali İnci, daha sonra izlenimlerini ve kanaatlerini rapor halinde genel merkeze sunacak. 

TALİMAT ERDOĞAN’DAN 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ve Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ın koordinasyonu ile hazırlanan Erzurum programında, belediye başkanlarından son 5 yıl içerisinde yaptıkları hizmet ve yatırımlar hakkında sunum yapmaları istenecek. Sunumları bizzat belediye başkanlarından dinleyecek olan Ali İnci, belediyelerin hizmet yaklaşımlarını, rutinin dışına çıkıp çıkmadıklarını ve sorumlu bulundukları yerleşim birimlerinin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayıp karşılamadıklarına dikkat edecek. 

RAPOR HAZIRLANACAK 
Belediyelerin performanslarına kalem kalem not verecek olan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali İnci, daha sonra teşkilatların da görüşünü alarak genel merkez için rapor hazırlayacak. Hazırlanan bu raporlar, yaklaşan yerel seçimlerde kanaat oluşturması açısından değerlendirmeye alınacak ve başkan adayları gösterdikleri performansa göre değerlendirilecek.