BELİRSİZLİK SORUNU

Yine bir bilinmezliğin içine düştük. Erzurumspor FK’da sıcak gelişmelerin yaşanması an meselesiydi ama ortam bir anda yine sessizliğe büründü. 
Bugün oldu Perşembe, halen daha bir ses yok. Transfer tahtası açılacaktı, ses çıkmadı. Yeni yönetim oluşacaktı ses çıkmadı. İşin kötü tarafı vakit giderek daralıyor ve biz bekleye bekleye Eylül ayını bulursak, transfer tahtamız açılsada artık hiçbir işe yaramaz. 
Şahsen benim için şu başkan olsun, bu başkan olsun hiç önemli değil. Benim için önemli olan şu belirsizlik ortadan bir an önce kalksın. 
Transfer tahtası açılamıyormuş, varsın açılmasın. Elimizdekilerle idare eder, yallah maşallah ilerler gideriz. İşi başında sıkı tutar, kendimizide sıkıntıya sokmayız. Yoksa hiç kimse hiç kimsenin babasının oğlu değil. 
Ben mevcut başkan Ahmet Dal’ın çok büyük bir başarı elde ettiğini defalarca söylemiş ve yazmış birisiyim. Görevine devam edeceksede, bunuda sevinçle karşılarım, çünkü en azından ortadan bir belirsizlik kalkmış olur. 
Ama manzaraya bakıyorum ne mevcutla yola devam diyen var nede yeni bir yönetim kurulacağına yönelik atılan bir adım var. 
En kötü netlik bile belirsizlikten çok daha iyidir, bu açıdan herkesin bir tutturup gittiği şu dönemde artık kanayan bu yaraya neşter vurulmalı ve kulübün sırtındaki safralardan bir şekilde kurtulmalıyız. 
Kim geliyorsa gelsin, görevi kim üstleniyorsa üstlensin benim içinde camia içinde değişmez diye düşünüyorum. 
Yeter ki işi görülen Erzurumspor olsun. 
Haksız mıyım?