ÖZEL HABER Haber Girişi : 05 Temmuz 2023 11:32

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR
TFF 1. Lig’de birçok takımda yeni sezon hazırlıkları başladı. Erzurumspor’da ise;

TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor ve Kocaelispor, yeni sezon hazırlıklarına başlarken, Erzurumspor FK’da ise, yönetim belirsizliği devam ediyor. Sözleşmesi biten futbolcuların akıbetinin bile belli olmadığı mavi beyazlı kulüpte, yaz kampı takvimi de belirsizliğe mahkûm oldu. Kulüp yönetimine kimsenin aday olmaması sebebiyle üst üste iki kez ertelenen kongrenin ne zaman gerçekleştirileceği ise, bir başka merak konusu oldu. 

SÖZLEŞME BİLMECESİ 
Erzurumspor’da çok sayıda futbolcunun sözleşmesi sona erdi. Yeni sezonda mavi beyazlı kulüple yola devam edip etmeyecekleri henüz belli olmayan futbolcuların, yönetimdeki belirsizliğin bir an önce son bulmasını bekledikleri öğrenilirken, özellikle Eren Tozlu’ya birçok kulüpten teklif yağıyor. 

SEKMEN’E ÇAĞRI VAR 
Erzurumsporlu taraftarlar, kulübün yönetim kadrosunun yine Onursal Başkan Mehmet Sekmen tarafından belirlenmesini isteyerek, “Vakit kaybetmeden yeni yönetim belirlenmeli ve yol haritası oluşturulmalıdır. Ligdeki rakiplerimiz kampa bile girdi, yeni sezon hazırlıklarına bile başladı ama biz daha önümüzü bile göremiyoruz” dediler.