BEN ÇOK UMUTLUYUM

Türkiye futbol federasyonu bugün başlayacak olan karşılaşmalar öncesinde depremzedeler için 1 dakikalık saygı duruşunda kullanılmasına kararlaştırmış .
Doğru bir karar yerinde bir karar . Buna bir sözümüz yok. Ama Türk futbolunun geldiği ve getirildiği noktanın tek sorumlusu olan Türkiye futbol federasyonu saygıyı hak ediyor mu işte orasını bilemiyorum.
Bu girişin ardından depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha rahmet diliyorum .
Gelelim konuya. 
Erzurumspor çok verimli bir kamp dönemi geçirdi . Mavi beyazli takımın yeni hocası Hakan kutlu talebelerini iki haftadır resmen koşturup duruyor. Serik Belediyespor’la yapılan hazırlık maçını galibiyetle sonuçlandıran Erzurumsporun yarın oynanacak hazırlık maçından da galibiyetle ayrılması bekleniyor. 
Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre mavi beyazli oyunculardaki özgüvene artışı dikkat çekici bir düzeye ulaşmış . İşte bu futbolda çok önemli. Bir takımda özgüven yüksekse bu takımın başarıyı elde etme ihtimali ve oranı da o kadar yüksek olur. Ben de Erzurumsporun yeni dönemde çok başarılı bir grafik ortaya koyacağını düşünüyorum. Yanılma payın var mı elbette var. Ama ben şansın büyük bir bölümünü yanılmış olmamakdan yana kullanıyorum. 
Geleceksiniz Erzurumspor bambaşka bir performans ortaya koyacak.