BEN NETİCEYE BAKARIM 

Bazı şeyleri önceden görebilmek ve anlamak için gerçektende müneccim olmaya gerek yok. Erzurumspor’la ilgili başkan adaylığı sürecinde hep dediğim gibi, bu kulübün ve takımın bir tek sahip çıkanı olur, oda Başkan Sekmen olur diye. 
Günlerdir Aydoğan Süer’in aday olacağı konuşulup duruyordu ama dün çıktı basın toplantısı düzenledi ve böyle bir niyetinin olmadığını açıkladı. 
Sponsor firmalarla temas içerisinde olduğunu ve takıma reklam sponsorları bulmak için gerekeni yapacağını söyledi. İsim isim sıraladığı markaların ben şahsen Erzurumspor’a marka sponsoru olacağını zannetmiyorum. Ama olsun yinede bu yöndeki iyi niyetini ve arzusunu ortaya koymuş oldu. 
Artık Aydoğan Süer defteride kapandığına göre, ortada bir tek alternatif kaldı. Oda kulübün Onursal Başkanı Mehmet Sekmen. 
Eğer önümüzdeki günlerde gökten zembille yeni bir aday inmezse, Ahmet Dal uklüp Başkanı olarak görevine devam edecek ve takımda mevcut kadroyla yola devam edecek. 
Gelelim Servet Atmaca isimli işadamına; herkes onun isminden bahsediyor ve takım için planlarını anlatıyor. Ama tabi anlatan kendisi değil, başkaları. Onada çağrım şu yöndedir, eğer varsa takımla ilgili planları, çıksın konuşsun. Var yada yok desin, ben başkan olmak istiyorum veya istemiyorum desin. 
Para vereceği ifade ediliyor, çıksın ve bu beklentiyide konuşsun. Şimdi Servet Atmaca sustukça benimde alıma şu geliyor; bulmuş isim yapacak bir kapı, kendi reklamını yaptırıp duruyor. 
Ama kusura bakmasın Erzurumspor kimsenin reklam malzemesi değil. Eğer faydan dokunacaksa ve paran varsa çık gel, yoksada gölge etme. Erzurumspor camiası senden başka ihsanda beklemiyor.