BEN UMUTLANDIM 

Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun dün basın açıklaması vardı. Bende meslek büyüklerimle birlikte kulüp tesislerinde bulunma fırsatı buldum. Hakan hocanın tecrübesi kesinlikle tartışılmaz, bu yüzden takıma kattığı rengin çok anlamlı olduğunu düşünüyorum. 
Kulüpteki basın toplantısında bana göre müjde denilebilecek bir haber vardı ki, oda Estrela’nın yeniden kadroya dahil edilmiş olması oldu. Haftaya takıma katılacak ve idmanlara başlayacakmış. 
Hakan hocanın üzerine basa basa vurguladığı bir başka konu ise, stadyum meselesi oldu. Transfer tahtasından çok daha önemli olarak gördüğü stadyum konusunda her şeyden önce bir avantaj gözüyle baktığını söyleyen Hakan hoca; iç saha maçlarının Erzurum’da oynanacak olmasının önemli olduğunu dile getirdi. 
Bende bu konuyu yazılarımda sık sık ele almıştım, transfer tahtasının açılıp açılmaması pek tabii önemli ama maçlarımızı kendi sahamızda oynamamız bana göre çok daha önemli. 
Bu konuda hakan hocanında benimle aynı düşünüyor olması, hassasiyetlerimizinde aynı olduğunu gösteriyor. 
Bir başka konu ise, takıma altyapıdan takviye yapılması. Bu konudada kendine güven duyduğunu gösteren Hakan hoca, genç futbolculara önem verdiğinin özellikle altını çizmiş oldu. 
Yine bana göre bir başka önemli açıklaması ise, transfer tahtası açılmasa bile bu takımın ligde kalabilecek güçte olduğunu ifade etmesi oldu hocanın. 
Yani kadromuz çok kötü bir kadro değil, bunu hepimiz biliyoruz. Transfer tahtasının açılması konusundaki ısrarım ve ısrarımız, aslında kadro derinliği oluşturulması içindir. Çünkü sezon içerisinde sakatlıklar olabilir ceza alanlar olabilir , bunlarıda hesaba katmamız gerekiyor. 
Umuyoruz bu güzel gelişmelere ilerleyen günlerde transfer tahtasının açılmasıda dahil olur ve biz yeni sezona büyük bir moral ve motivasyon içerisinde başlarız.
Hayırlı olsun yinede.