ÖZEL HABER Haber Girişi : 01 Mart 2023 11:05

Binali Yıldırım’dan Sekmen’e teşekkür 

Binali Yıldırım’dan Sekmen’e teşekkür 
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı Adıyaman’da konuk etti.
Binali Yıldırım’dan Sekmen’e teşekkür 

Depremin hemen ardından Adıyaman’da üs kuran ve depremden hasar gören şehri adeta yeniden imar eden Başkan Sekmen, afet bölgesine temaslarda bulunmak üzere gelen Binali Yıldırım’la birlikte incelemelerde bulundu. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı karşılayan ve Adıyaman’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aktaran Sekmen, konuğuna daha sonra konteyner kentleri gezdirdi. Depremzedelerle sohbet eden Yıldırım ve Sekmen, görüş, beklenti ve önerileri kayda geçti. 

SEKMEN BİLGİ VERDİ 
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’a, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin afet bölgesi Adıyaman’da yürüttüğü çalışmaları teker teker anlatan Başkan Mehmet Sekmen, şehirde kısa sürede gerçekleşen değişimi özetledi. Büyükşehir Belediyesi’nin neredeyse bütün ekiplerinin Adıyaman için koşturduğunu dile getiren Sekmen, aynı zamanda ESKİ Genel Müdürlüğü’nün de bölgede üs kurduğunu ifade etti. Şehrin alt ve üstyapı ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında Adıyaman için seferber olduklarını anlatan Sekmen, yaraların sarılması noktasında hem belediyecilik ve hem de insani yardım ihtiyaçlarının giderilmeye devam edildiğini söyledi. 

YILDIRIM’DAN SEKMEN’E TEŞEKKÜR 
Başkanvekili Binali Yıldırım ise, kendisine konteyner kentleri gezdiren Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e teşekkür ederek, deprem bölgesindeki yaraların sarılması için yoğun gayret içerisinde olan Büyükşehir ekiplerini kutladı. Başkan Sekmen’e de teşekkür eden Binali Yıldırım, “Dadaşların Adıyaman’da sergiledikleri seferberlik duruşundan büyük mutluluk duydum, iftihar ettim. Sekmen Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.