BİR ANALİZ

Erzurumsporumuzun sadece Göztepe ile değil aynı zamanda sahada hakeme karşıda mücadele ettiği maçın ardından şimdi bizi zorlu bir Sakaryaspor deplasmani bekliyor. Aslına bakarsanız önümüzdeki beş maç bizim için çok zorlu bir kulvar ifade ediyor olacak. 
Şu anda Erzurum sporun öyle kötü denilebilecek bir puanı ve kötü denilebilecek bir sıralaması yok. Ama tabi bu demek değildir ki Erzurumspor içi tehlike çanları çalmıyor. 
Keçiörengücü ve  giresunspor maçlarında kaybettiğimiz üçer puan cebimizde olsaydı, şu anda 22 puanla Play off potasına girmiştik.
Tehlike bizim için devam ediyor ve kaybedeceğimiz iki maç bizi ateş hattına da sokabilir. 
Bu sebeple Sakaryaspor deplasmani başta olmak üzere sonraki haftalarda oynayacağımızı maçları galibiyetle sonuçlandırmamız gerekiyor. 
Bu başarı grafiğini ligin ilk yarı sonuna kadar sürdürebilirsek devre arasında belki transferlerde yapabilir ve ikinci yarıya çok daha dinç ve dinamik bir takımla Start verebiliriz . 
Bu arada oz hatırlatmayı da Türkiye futbol federasyonu’na yapmak istiyorum şu hakemlere yamaç yönetmeyi üreti ya da onlara bu hakim formalarini giydirmeyin. 
Çünkü hakimden çok her şeye benziyorlar. Halı sahada maç yönetemeyecek adamıları getirip profesyonel liglerde hakem olarak atıyorsunuz. İşte sizin bu sorumsuzluğunz yüzünden Türk futbolu her geçen gün biraz daha değer kaybediyor.