BİR BİLİNMEZE DOĞRU

Çok ilginç değil mi, hemen her gün Erzurusmporla ilgili yazarken, ya takımın yetersizliğini yada stadyum sorunununu yazıyorum. 
Ne yazık ki, bugünde yine stadyum sorununu ele alacağım. Bu hafta oynayacağımız maçın günü Cuma, yani yarın değil öbür gün akşam konuk takım Manisaspor’la kendi sahamızda karşı karşıya gelmemiz gerekiyor. Biletler bile satışta, ama gelin görün ki, sahanın yetişip yetişmeyeceği bile henüz belli değil. 
Stadyum inşaat halinde neredeyse, iki güne bu çalışmalar biter mi, stadyumun güçlendirilmesi gereken bölümlerindeki işlemler tamamlanır mı meçhul. Stadyum yetkililerinden işittiğime göre; Manisaspor maçı için sürpriz bir TFF kararı daha çıkabilir. 
Çünkü Erzurumspor, 200 günden fazla bir zamandır evinde top oynayamıyor ve iç saha avantajını kullanamıyor. Bu sorunu aşmak için atılan adımlar ise niyeyse ya yetersiz kalıyor yada zamanında atılamıyor. 
Bandırmaspor maçınıda evimizde oynayacaktık ama olmadı. Maça iki gün kala dediler ki istikamet Giresun. Şimdi maç Cumartesi yada Pazar günüde değil, Cuma günü akşam oynanacak. 
Hal böyleyken bizi nasıl bir sonuç bekliyor, meçhul. Eğer TFF çıkar bugün yada yarın bu maç Erzurum’da oynanamaz derse ben şahsen hiç şaşırmam. Peki Erzurum’un sahibi olduklarını iddia edenler şaşırır mı? 
Hiç sanmam. Çünkü şaşıracak olsalardı, Erzurum’a yeni stadyum sözü verildikten sonra kalkıpta mevcut stadyumun onarımının yapılmasına rıza göstermezlerdi. 
Durun bakalım ne olacak. Hiç sanmıyorum ama inşallah bu stadyum bu maça yetişir.