BİZ NİYE BÖYLEYİZ?

Göreceğiz bugün, “bir gün olsun terk etmedik” diyenleri. Göreceğiz bugün “ömrümüz senin yolunda geçiyor” diyenleri. Göreceğiz bugün “efsane geri dönüyor” diyenleri. Bu iş öyle 30 liralık bileti cebine koymayıp televizyon başında maç izleyerek Erzurumspor naraları atmaya benzemez. Eğer bu takımı gerçekten seviyor ve Erzurumspor’u sahipleniyorsanız, o zaman bugün oynanacak o maça geleceksiniz. Takımınızın arkasında duracaksınız ve her türlü desteği vereceksiniz. Kuzey kale arkasınıda güney kale arkasınıda yalnız bırakmayacaksınız. Maratonuda dolduracaksınız kapalıyıda dolduracaksınız. Maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar her dakika ve her saniye tezahürattan vazgeçmeyeceksiniz. Gol yesekte, gol atsakta en küçük bir ivme kaybetmeyeceksiniz. 
Bu fiziksel destek bir de sosyal medya desteği var tabi. Hepimizin birer sosyal medya hesabı var. Ne olur yani maç esnasında takımımızıda etiketleyerek fotoğraf atsak. Öz çekim yapsak, konum belirtsek, futbolcularımızı da eklesek hoş bir atmosfer oluşturamaz mıyız? Bence oluştururuz.  Büyük takımlardan neyimiz eksik? Bizde bu heyecanda var birliktelik de var. Bunu başarabiliriz. Kendi aramızda bu atmosferi oluşturabiliriz. Sosyal medyada anlık gündemler gerçekleştirebiliriz. Buna hepimizin gücü fazlasıyla yeter, öyle değil mi?
Öyle ama işte yapmıyoruz! Lafa gelince en başta koşuyor, icraata gelince sonlarda kalıyoruz. Üstü üstüne kalkıp bir de kendimize Dadaş diyoruz. 
Dadaş konuşmaz gerekeni yapar. Madem öyle bugün hepimiz gerekeni yapıyor ve Dadaş’ın maçına gidiyoruz.