ÖZEL HABER Haber Girişi : 20 Aralık 2022 12:34

Bolu mesaisi başladı

Bolu mesaisi başladı

Spor Toto 1. Lig’de sezonun ilk yarısı önümüzdeki hafta sona eriyor. Ligin 19’uncu haftasında deplasmanda Boluspor’la karşılaşacak olan Erzurumspor FK’da ise, hazırlıklar başladı. Son iki haftada aldığı altın değerindeki 6 puanla hem moral kazanan ve hem de çıkış yakalayan mavi beyazlı takım, devre arasına girmeden önce kalan son maçı da galibiyetle noktalamak istiyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, takımın toparlanma sürecinin son iki haftada elde ettiği galibiyetlerle perçinlendiğini söyleyerek, “Önümüzdeki Boluspor maçını da galibiyetle sonuçlandırabilirsek; çok büyük bir avantaj elde etmiş olacağız” dedi.

 

TARAFTAR HATIRLATMASI

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar ise, takımın yakaladığı çıkışın çok önemli olduğunu belirterek, “İki haftada çok kıymetli 6 puan kazandık. Öyle ki, bu galibiyetlerin ikisi de altın değerinde. Rakiplerimizi yendik, avantaj elde ettik” dediler.

Diğer taraftan Türkiye Futbol Federasyonu’nun ulusal lisans almaları için ek süre tanıdığı takımlardan birisinin de Erzurumspor olduğunu hatırlatan taraftarlar, “Sekmen Başkanımızın bu sorunu aşacağına inanıyoruz. Aksi halde verilen çetin mücadeleler sonucunda kazanılmış olan puanlarımız erimeye başlayacak” diye konuştular.