BÖYLE DEVAM TAKIM!

Keçiörengücü maçını tam izleyememiş olmakla birlikte Denizlispor karşılaşmasını izledikten sonra kendi kendime dedim ki; bizim takım daha yeni takım olmuş diye. 
Rakip takımın üzerine genellikle kanatlardan giden ve genelliklede bunda başarısız olan Erzurumsporun oynadığı ofansif futbol, takımda bazı değişikliklerin yaşandığını gözler önüne serdi. Sürekli önde basan ve rakip takımın oyuncularını birebir markaj altına alan mavi beyazli futbolcuların oynadığı dikine oyun şahsen beni çok heyecanlandırdı. Bölgeler arasındaki geçiş hızına ilave olarak oyun kurma konusunda ki beceri artışı takımda Hakan kutlu imzasını görebilmek için sanırım yeterli olmuştur. 
Benim gönlüm şunu arzu ederdi: keşke ara transfer ve tescil döneminde takımımıza birkaç tak diye yapabilmiş olsaydık. Emin olur bu hocayla bu takım çok daha güzel işlere imzasını atabilirdi. Bu bakımdan kazandığımız üç puan aslında altın değerinde oldu. Sonuçta Denizlispor hem rakibimiz hem de puan Yada puanları hanemize yazdırarak ateş hattından kurtulmamız gerekiyor.
Geldiğimiz noktada Hakan
Tebrik etmem gerekiyor. Yaklaşık bir aylık süre zarfında takıma öyle güzel dokunuşlar yapmış ki, futbolcular deyim yerindeyse cana gelmiş. 
Hatırlarsanız Erzurumspordaki oyuncu grubunun gerçekten mücadele etmesi halinde başarılı olacaklarını defalarca söylemiş birisiyim. Çünkü bizim futbolcular da bu potansiyel fazlasıyla var. Hakan kutlu hocada bu potansiyeli görmüş olmalı ki değerlendirmeye başlamış. 
Bu sebeple aferin takım diyorum ve yola bu hızla ve bu hırsla devam edilmesini ümit ediyorum.