Böyle komedi görülmedi

Adamlar alışmışlar film çevirmeye ve senaryo yazmaya ya; adaylarını bile yapımcılık diliyle anlatıyorlar. Neyi kastettiğimi anlamış olmalısınız; CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Etimesgut Belediye Başkan adayını tanıtırken, öyle cümleler kurdu ki, vallahi koptum gülmekten. 
Aday kim diyecek olursanız; şu meşhur Behzat Ç. Dizinin başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu. 
Erdal Beşikçioğlu, namı diğer Behzat Ç.’nin rol aldığı tüm dizi ve filmlerden örnek vererek iddiasını ortaya koyan Özgür Özel, siyasete farklı bir bakış açısı getirmekle birlikte bizi epeyce de bir güldürdü sağolsun. 
Gelelim asıl meseleye, Türkiye’de ana muhalefet işte bu halde. İşte bu yüzden Türkiye’de ana muhalefet bir türlü iktidar olamıyor. İşte bu yüzden Türkiye’de ana muhalefet güven veremiyor. İşte bu yüzden Türkiye’de ana muhalefet yok hükmünde. 
Yani bana soracak olursanız, bu tam bir akıl tutulması; bir tiyatro, dizi ve sinema oyuncusunun rol aldığı dizi ve filmlerde canlandırdığı karakterler üzerinden aday tanıtmak nedir Allah aşkına. 
Yani Kemal Kılıçdaroğlu aratılır da, bu kadar mı aratılır? Adamcağızı yürüyen merdivenlere tersten bindi diye gömdük gömdük çıkardık; ama yerine gelen genel başkanın yaptığı bundan çok daha fena komik. 
Neyse ki Gürsel Tekin tam zamanında istifa etti CHP’den, yoksa bunun için de ayrıca utanmak zorunda kalacaktı. Yazık, Atatürk’ün kurduğu koskoca CHP’yi düşürdükleri duruma bakın. Yeminle söylüyorum, Atatürk CHP’yi düşürdükleri bu durumu görse, değil milletvekili ya da başkan, bunlara partinin çay ocağını bile emanet etmezdi.