ÖZEL HABER Haber Girişi : 16 Şubat 2023 11:12

Böyle muhalefete  YAZIKLAR OLSUN!

Böyle muhalefete  YAZIKLAR OLSUN!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun oluşturmaya çalıştığı seçim gündemine, MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül’den sert tepki geldi. 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Millet olarak yaşadığımız tarifsiz acıyla kavrulurken, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu bir seçim türküsüdür tutturmuş gidiyor. Yazıklar olsun!” dedi.  
Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan ve bölgedeki 10 ilde yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından yaralar sarılmaya başlanırken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları öfkeleri kabartmaya devam ediyor. Kılıçdaroğlu’nun, seçimin zamanında yapılacağına yönelik açıklamalarını değerlendiren MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Milletinin acısını hissetmesi ve yine milletinin derdiyle dertlenmesi gereken ana muhalefet lideri, işini gücünü bırakmış seçim gündemi yapıyor. Sormaz gerekmez mi, bunları konuşmanın zamanı mıdır? Türkiye’nin şu anda tek derdi seçim midir? Bu nasıl bir duygusuzluk, bu nasıl bir hissizlik sorunudur?” diye sordu. 

UTANÇ VESİLESİ BİR DURUMDUR 
On binlerce insanın hayatını kaybettiği ve 11 ilde yıkıma neden olan deprem felaketinin yaşandığı günlerde milletin adeta seferberlik ilan ettiğini dile getiren Başkan Yurdagül, “Aziz millet depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya çalışırken, bu tarifsiz acıyı ikinci plana atan Kılıçdaroğlu, tutturduğu seçim türküsüyle kamu vicdanında derin yaralar açmıştır. Zaman seçimi konuşma zamanı değildir, zaman siyaset yapma zamanı değildir. Zaman insanımızın acılarını paylaşma ve onların karşı karşıya bulundukları zorluklara ortak olma zamanıdır. Ama görüyoruz ki, CHP Lideri, insanımızın çektiği acıların üzerinde tepinmekte, duyar kasmaya çalışmakta ve bu felaketi fırsata dönüştürmeye çalışmaktadır. Bu tavrı bile tek başına bir utanç vesilesidir, hayret vesikasıdır ve yangından mal kaçırma telaşıdır” şeklinde konuştu.