BÖYLE OLACAĞI BELLİYDİ

Malumun ilanı oldu ve Erzurumspor kongresi 25 Haziran tarihine ertelendi. Aday çıkmayacağına ve kongrenin ertelenecekini ben de dahil herkes söylemişti ama buna rağmen kongrenin yapılacağı necip fazil kısakürek kültür merkezine bende gittim. Olur ya belki son anda bir aday ismi ortaya atılır yahut farklı bir gelişme yaşanır diye düşündüm. Ama gelinen noktada yanılmadım ve kongrenin ertelenerek 25 Haziran’a bırakılması kararına tanıklık etmiş oldum. 
Şimdi önümüzde on günlük bir süre var ve bu süre zarfında hangi adımların atılacağını herkes merak ediyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya bir iddaa atılmıştı. Galatasaraylı eski bir yöneticinin kulübe talip olduğu ve bunun için çok ciddi hazırlıklar yaptığı öne sürülmüştü. O iddialarla ilgili olarak yaptığım araştırmalara göre yöneticilerle Talipli olan söz konusu şahıs anlaşmaya varamamış. Tabi ne derece doğrudur bu söylentilerin aslı var mıdır yok mudur orası benim gibi herkese karanlık. Ama eğer doğruluk payı var ise bu da demek oluyor ki Erzurum Spor kulübü yine onursal başkan Mehmet sekmenin eline bakacak. 
O Perşembenin gelişi Çarşambadan belli olur derler ya dün yapılması planlanan kongrenin ertelenmiş olması ve öncesinde de Başkanlığı aday herhangi bir ismin çıkmaması önümüzdeki on günü de aynı sessizlik içerisinde geçireceğimizi gösteriyor. 
Umuyorum bu sessiz bekleyiş en kısa sürede sona erer ve mavi beyazli kulübü gerçektende ilerilere ve hatta zirvelere taşıyacak bir ekip göreve talip olur. 
Çünkü Erzurum Erzurumspor gibi bir güzelliği fazlasıyla hak ediyor.