ÖZEL HABER Haber Girişi : 07 Kasım 2022 10:53

Bu bekleyiş neden?

Bu bekleyiş neden?
Çaykur Rizespor mağlubiyetinin hemen ardından istifa etmesi beklenen Bilazer’le ilgili olarak nihai kararın bugün verileceği konuşuluyor.

Spor Toto 1. Lig’in 12’inci haftasında Rize deplasmanından 3 gol yiyerek eli boş dönen Erzurumspor’da, Muzaffer Bilazer çilesi devam edeceğe benziyor. Mavi beyazlı camianın Çaykur Rizespor mağlubiyetinin hemen ardından istifa etmesini beklediği Bilazer’le ilgili olarak nihai kararın bugün verileceği konuşuluyor. Yönetimin bu konuda net bir açıklaması bulunmazken, Erzurumsporlu taraftarlar ise, yönetimin böyle bir karar alacak cesaretinin bulunmadığını düşünüyor. Taraftarlar, “Muzaffer Bilazer gidecek idiyse, bunun günü Rizespor maçının hemen sonrası olmalıydı. Bugüne kadar beklenmişse, Bilazer’le yola devam edileceğe benziyor” şeklinde görüş belirttiler.

 

YÖNETİMİN AKLINDAKİ…

Muzaffer Bilazer’in 8 haftalık cezasının Rizespor maçıyla sona erdiğinin altını çizen taraftarlar, “Şimdi yönetim kalkar şöyle bir şey yapar. Muzaffer Bilazer takımını kulübeden yönetememişti, belki de kötü gidişin sebebi budur diyerek, kendisine bir müddet daha şans tanırlar. Tabi bu süre zarfında takım daha da dibe vurmuş olur” diye konuştular.

 

YAŞAYARAK GÖRECEKLER!

Takımın sorununun hocasının tribünde ya da yedek kulübesinde bulunup bulunmaması olmadığını vurgulayan taraftarlar, “Bu takımın ruh sorunu var, futbol sorunu var, oyun planı, oyun aklı ve oyun kurgusu sorunu var. Ve bu sorunların hiç birisinin Muzaffer Bilazer’in saha kenarında olmamasıyla ilgisi yok. Ama belli ki yönetim bunu da yaşayarak ve puanlar kaybederek tecrübe etmek istiyor” dediler.