ÖZEL HABER Haber Girişi : 05 Eylül 2023 11:08

Bu böyle gitmez!

Bu böyle gitmez!
Trendyol 1. Lig’in 4. Haftasında Astor Enerji Şanlıurfaspor’la 0-0 berabere kalan Erzurumspor FK, bir puana adeta abone oldu.

Trendyol 1. Lig’in 4. Haftasında Astor Enerji Şanlıurfaspor’la 0-0 berabere kalan Erzurumspor FK, bir puana adeta abone oldu. İlk mağlubiyetini aylar sonra kendi sahasında oynadığı ilk maçında alan mavi beyazlı takımda, transfere duyulan ihtiyaç bir kez daha gözler önüne serildi. Çok sayıda pozisyon bulmasına karşın son vuruşlarda başarılı olamayan Erzurumspor takımı, Şanlıurfaspor’un da oynadığı vasat futbol karşısında bir puanın sahibi oldu. 

4 MAÇTA 3 BERABERLİK 
Erzurumspor FK, transfer tahtası kapalı olduğu için iki sezondur transfer yapamıyor. İç transferlere başladığı yeni sezonun ilk 4 haftasına 3 beraberlik ve 1 de mağlubiyet yazdıran Dadaşlar, mücadelesiyle dikkat çekse de, takımın tecrübesizliği de gözden kaçmadı. Erzurumsporlu taraftarlar, “Takıma yetkin ve tecrübeli birkaç futbolcu transfer edilirse, bu takım zirveye oynar ve Süper Lig’e çıkar” diyerek, transfer tahtasının açılması çağrısında bulundu. 

TECRÜBE TESADÜF DEĞİL 
Geride kalan 4 karşılaşmada Dadaş’ın en çok dikkat çeken oyuncuları Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Rosheuvel, Orhan Ovacıklı ve son karşılaşmada ise Estrella oldu. Eren Tozlu’nun 4 haftadır adeta yokları oynadığı mavi beyazlı takımda, altyapıdan kadroya dahil edilen oyuncular ise, sahada 11’i tamamlamaktan öteye gidemedi. Erzurumspor yönetiminin ise, transfer döneminin sona ermesine günler kala hangi adımları atacağı merak ediliyor.