BU İDDİA DOĞRU MU?

Geçenlerde Erzurumspor’la ilgili muhabbet ederken, kulübe yakın olan bir kaynaktan futbolcuların alacaklarının ödenmediği yönünde bir iddia kulağıma geldi. 
Aslı var mıdır yok mudur bilmiyorum ama birkaç yere sorup teyit ettirmeyi denedim. Bazı kaynaklarım futbolcuların alacak-verecek sorunlarının olmadığını söylerken, bazı kaynaklarımda, geciken ödemelerin olduğunu, futbolcuların da son birkaç haftadır bu yüzden seleyi suya verdiklerini öne sürdü. 
Açıkçası ben buna inanmadım, inanmak da istemiyorum. 
Çünkü kulübün yönetimiyle ilgili olarak çok başarılı bir grafik ortaya koyan Ahmet Dal var. Onunla birlikte bu kulüp için elini değil, taşın altına gövdesini koyan bir Onursal Başkan Mehmet Sekmen var. 
Dolayısıyla bu tarz sorunların olabileceğini hiç düşünmüyorum. 
Ne var ki, takımın son birkaç haftadır oynadığı ruhsuz futbola bakıncada, bu söylentiler acaba gerçek mi diye kendi kendime sormadanda edemiyorum. 
Çünkü daha öncede böyle bir durum olmuş, futbolcular; paraları ödenmediği için sahada oynamamayı tercih etmişlerdi. Sonra öğrendik ki, bunun sebebi geciken ödemelermiş. 
Böyle bir durum var demiyorum ama olmasıda muhtemeldir, sonuçta Erzurumspor’un düzenli gelir getiren bir kapısı yok; bu yüzden böyle bir şey doğal olarak kabul edilebilir. 
Bu sebeple eğer varsa böyle bir durum, bir şekilde çözüm bulunmalı ve futbolcuların iddia edildiği gibi yaptıkları bu greve son verilmelidir. 
Çünkü bizim bu haftalarda çok daha fazla mücadeleye ve puana ihtiyacımız var. 
Haksız mıyım?