BU MAÇ İZLENİR

Kazım Karabekir Stadyumu’nda uzun zamandır coşkulu bir kalabalık göremedik. Ama bu hafta oynanacak Altınordu maçı bizim içim çok önemli olduğundan Erzurusmpora gönül veren herkesin Pazar günü oynanacak maça akın etmeleri gerektiğini düşünüyorum. İşler yavaş yavaş yoluna girmeye başladı gibi; takım mücadele etmeye, bazı maçları talihsiz bir biçimde kaybetse de, ortaya futbol namına güzel işler koymaya başladı. Bu doğrultuda takımın yanında olmak, onların bu istek ve hırsını daha da kamçılar bence. Bu yüzden üçüne beşine bakmadan, Pazar günü oynanacak maç için biletlerimizi şimdiden alıp, hem de saat 13.30’da başlayacak karşılaşma için tribünlerde buluşmamız gerektiğine inanıyorum.

Geçenlerde de yazdım; bizim armaya olan sevdamızda küsmeye ve sırt çevirmeye yer yok. Ara sıra kızarız, öfkeleniriz ve belki gönül koyarız ama takımımızı kesinlikle yalnız bırakmayız diye.

O yüzden eğer imkanınız varsa, Pazar günü konuk edeceğimiz Altınordu’ya ve dolayısıyla İzmir’e Dadaş’ın mavi beyaz rengini ve gücünü hep birlikte gösterelim. Üç puana onların da çok ihtiyacı var, bizim de. Ama açıkçası galibiyeti onların bizden çok daha fazla istiyor olacağı çok net. Bu yüzden keyifli bir futbol resitali olacağını düşündüğüm bu maçı, Erzurumsporlu bütün taraftarların da izlemesi gerektiğini vurguluyorum.

Yanlış anlamayın, ekran başında falan değil, tribünlerin tam ortasında izlemek gerek!