BU MAÇ KRİTİK

Erzurumspor’un sosyal medya hesaplarından takip ettiğim kadarıyla Denizlispor maçına yönelik olarak sıkı bir hazırlık var. Geride bırakılan Tuzlaspor ve Keçiörengücü maçlarıyla birlikte morallerin çöktüğü mavi beyazlı takımda, yeniden kazanılan bir hırs ve iştah görüyorum ki, bu durum zaten fotoğraf karelerine de yansıyor.

Teknik heyet, Dadaş’ın galibiyet hasretine son vermek için Denizlispor maçını bekliyor ve bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyor. Tabi sonuç ne olur bilemiyorum ama bildiğim bir şey var ki, o da galip gelinse bile Denizlispor maçının kesinlikle ölçü alınmaması gerektiğidir. Kaldı ki, bu hatayı sezon başında kaydettiğimiz beraberliklerle yaptık. Sezonun başıydı, takımlar oturmamıştı, dolayısıyla böylesi sonuçlar alındı, ancak birileri zannetti ki bu iş hep böyle gidecek. Tuzlaspor ve ardından yaşanan Keçiörengücü mağlubiyeti gösterdi ki, rakipler üzerine koyarak ilerlemeye devam ediyor. Dolayısıyla önümüzdeki haftalarda karşılaşacağımız rakiplerimizin durumu bile bugünkünden çok daha iyi olacak.

Gelgelelim taraftarlarla yaptığım sohbetlere; taraftarlara göre Denizlispor maçı Muzaffer Bilazer’in biletini kestirebilir. Çünkü muhtemel bir mağlubiyet, artık bardağın taştığı anlamına gelecek, Muzaffer Bilazer de, cezalı oluşunu gerekçe olarak gösteremeyecektir. Görelim bakalım istikamet hangi yöne olacak? Dadaş bu girdaptan çıkabilecek mi yoksa her geçen hafta biraz daha mı batacak?