Bu nasıl bir kafasızlık!

İsrail’in Filistin’de yürüttüğü kıyıma tepkiler sürerken, yurdun dört bir yanından ilginç protesto eylemlerini de görüyoruz. Özellikle sosyal medyada boy gösteren ve açıkçası alaş konusu edilen bir eylem var ki, insan gerçekten hayret ediyor. 
İsrail menşeili olan bir içecek markasını kasalarla satın alıp sokaklara dökmek, bir protesto biçimi değil de, hakikaten de gerizekalılığın tescili anlamına geliyor. 
Yani şimdi siz o içecekleri sokaklara dökerken, İsrail’in bu duruma üzüldüğünü mü zannediyorsunuz?
Eğer öyleyse avucunuzu yalayın, çünkü İsrail çıkarına bakar. Siz o içeceği aldınız mı, içip içmediğinizin bir önemi yok. İsterseniz onları götürün tuvalata dökün, umurlarında bile olmazsınız. Siz o içeceklere para verdiniz ve İsrail’in ilgisini o paralarınız çeker, siz çekmezsiniz. 
Bu tür protesto gösterileri için bu beyinsizlere akıl verenler kimdir, ona bakmak lazım asıl. Yani bir insan bu kadar akılsız olamaz ve çok üzülerek ifade ediyorum ki, bu kadar öküzün yaşadığı bir ülkede etin fiyatı da bu kadar ucuz olamaz!
Kimse kusura bakmasın, kimse kırılmasın, darılmasın!
Marketlerden İsrail menşeili içecekleri kasalarla satın alıp, getirip sokaklara dökmenin tarifi ancak “öküzlük” olarak tarif edilir. Aslına bakarsanız, öküzün kulağına gitse bu durum, öküzün kendisi bile buna üzülür. Hele bakın bana kimleri benzettiler diye. 
O yüzden altını çiziyor ve diyorum ki, İsrail’i protesto etme niyetiniz varsa, bunu adam akıllı ve mantıklı yöntemlerle yapın. Çünkü buna katil İsrail devleti bile güler. Biz de ancak utandığımızla kalırız. Bu tıpkı şuna benzedi; Filistin mitinginden çıkıp, boyunda Filistin atkılarıyla marketten alışveriş yaparken, o meşhur içeceklerden almak gibi yani. Yanlış anlamayın, dökmek için değil, içmek için.