BU NE AHLAKSIZLIK?

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediye tarafından bir tiyatro sahneleniyor ve oyunu binlerce kişiyle birlikte çocuklarda izliyor. Tesadüfen denk geldi, yemin ediyorum midem bulandı. 
Bu nasıl bir ahlaksızlık, bu nasıl bir alçaklık ve bu nasıl bir düşüncesizlik? Toplumun gözü önünde müstehcen diyaloglarla dolu bir oyun nasıl sahnelenir? 
Bu oyunu izleyen çocukları hiç mi düşünmediniz ki siz, böyle bir ahlaksızlığa imzanızı attınız? 
Yani var ya bazen aklım duruyor Türkiye’de yaşanan olaylar karşısında. Biz bu ülkede daha neler göreceğiz, hangi sapkınlıkları yaşamak zorunda kalacak ve daha neler için hayret etmek durumuna düşeceğiz? 
Mersin Valiliği bu konuda bir adım atmış ve savcılığa suç duyurusunda bulunmuş ve gereken yapılacakmış diye birde açıklama yapılmış. 
Bence yetmemeli, o ahlaksız oyunun sahnelenmesine izin veren ve organize eden kim varsa, belediye başkanıda dahil olmak üzere hepsinden hesap sorulmalı. 
Tarsus Belediyesi hangi partilidir onuda bilmiyorum, merakta etmiyorum. Hangi partili olura olsun, ben daha çok bu ahlaksızlığın failleriyle ilgileniyorum. 
Yani böyle bir şey olabilir mi? 
Dağ başında mı yaşıyoruz, bu nasıl bir sorumsuzluk örneğidir? Oyunda rol alan bir kadının belden aşağı bir konuyu tüm çıplaklığıyla anlatması nasıl bir akıl tutulmasıdır, nasıl bir düşüncesizliktir? 
Ben Tarsus’ta o oyunu izleyen herhangi bir vatandaş olsam; savcılığın soruşturma başlatmış olmasıylada yetinmem, gider bir davada ben açarım. Çünkü bu ahlaksızlık iyiden iyiye boyut büyütmeye başlattı. Kanunlar çerçevesinde bunlara hesap sorulmazsa bildikleri her haltı yemeye devam edecekler.