BU SANCI BİTÇER BİTER Mİ?

 

Erzurumspor Trendyol 1. Lig’de hiç galibiyeti olmayan 5 takımdan birisi olmuş. Ligdeki diğer takımların durumu ve Erzurumspor’unda içinde bulunduğu sıkıntılı dönemi göz önünde bulundurunca, galibiyete sık sık hasret kalacağımız hissine kapıldım niyeyse. 
Şu anda ligde en düşük maliyetli takımlardan birisiyiz, eksiklerimiz çok, kaleciye ihtiyacımız var ayrı, stopere ihtiyacımız var ayrı, kanatlarımızın desteğe ihtiyacı var ayrı, koskoca bir sezon Eren Tozlu’dan gol atmasını bekleyemeyiz ayrı, ayrı, ayrı… 
Şunu hatırlatayım, takımın mücadeleci yönü takdir edilecek kadar ama ne yazık ki, mücadeleci olmak sonucu değiştirmiyor ve futbolda maçın kaderini gol belirliyor; skor belirliyor. Bu itirafta bulunmak çok acı ama bizim ne atanımızda iş var ne tutanımızda iş var. Öyle bir cenderenin içerisindeyiz ki, nerden tutarsak tutalım elimizde kalıyor. 
Forvetin gol atması neyle mümkün olur, işini bilen kanatlarla mümkün olur. Bizim kanatlarımız iş biliyor mu, bilmiyor. 
Oyun kurmak neyle oluyor, sağlam bir orta saha ile oluyor. Bizim orta sahamız sağlam mı, yok. Yoksa Eren Tozlu hiçte fena bir golcü değil, yeter ki topla beslensin, top ona kadar taşınsın. Ama işte geriye dönüp bakıyorsunuz böyle bir imkanımız yok. Ha böyle bir imkânımız mevcut kadroyla ne zaman olur? Allah bilir ya, ancak 5 seneye olur. Çünkü genç topçularımız beş seneden önce pişmez, tecrübe kazanamaz. Ama ona bakarsanız bizimde beş sene beklemek gibi bir lüksümüz yoktur. 
Demem o ki, bu ay transfer sezonu sona ermeden şu tahta açılmalı ve artık Ddaaş’ın korkulu rüyası sona ermelidir. Aksi halde biz sezon boyunca çok sancı çeker dururuz.