ÖZEL HABER Haber Girişi : 07 Ekim 2022 11:43

Bu tablo ders olsun!

Bu tablo ders olsun!
Muzaffer Bilazer gözetiminde çalışan Erzurumsporlu futbolcular, taraftarlardan gördükleri tepkiyi de unutamıyor.
Bu tablo ders olsun!

Spor Toto 1. Lig’in 8’inci haftasında Malatyaspor’la karşı karşıya gelecek olan Erzurumspor FK’da, hazırlıklar son sürat devam ediyor. 9 Ekim Pazar günü Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için Muzaffer Bilazer gözetiminde çalışan Erzurumsporlu futbolcular, taraftarlardan gördükleri tepkiyi de unutamıyor. Sahadan galip ayrılmalarına rağmen Erzurumsporlu taraftarların tezahüratlı tepkisiyle karşılaşan futbolculara bu durumu ise Bilazer açıkladı.

 

FOTOĞRAFI İYİ OKUMALI!

Bilazer’in talebelerine: “Sezona başlangıç yaptığımız Pendikspor maçında ve ardından Samsunspor maçında ortaya koyduğumuz mücadele ve direnç o kadar kıymetliydi ki; taraftarlarımız arkamızda ölümüne durdu ve beraberliğe rağmen bizi destekledi, takdir etti. Ama Denizlispor maçında tam tersi oldu, sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmamıza rağmen tepki gördük. İşte bu fotoğrafı çok iyi analiz etmek gerekiyor” dediği öğrenildi.

 

ERZURUMSPOR RUHU

Öte yandan Erzurumsporlu taraftarlar ise, sahada görmek istedikleri tablonun sezonun ilk iki maçında sergilenen performans olduğunu hatırlatarak, “Takımımız mücadele etmiyor, futbol oynamıyor, pozisyon üretmiyor, oyun kuramıyor, hücuma çıkamıyor. Sahada ne yaptıklarını kendileri de bilmeyen bir takım görüntüsü veriyorlar. Buna artık bir son verilmeli ve Erzurumspor ruhu yeniden canlanmalı!” dediler.