ÖZEL HABER Haber Girişi : 13 Ağustos 2022 11:43

Bu teklif tam isabet

Bu teklif tam isabet
ZMO Erzurum Şube Başkanı Hasan Ali Kayabaşı, YENİGÜN Gazetesi’nde “BİZ DE İSTERİZ” başlığıyla yer alan talebe ilişkin bir değerlendirme yaptı.

Ziraat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanı Hasan Ali Kayabaşı, “Erzurum’a Seracılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kazandırmak kesinlikle bir hayal değildir. Yeter ki bu amaç doğrultusunda bir araya gelelim!” dedi.

ZMO Erzurum Şube Başkanı Hasan Ali Kayabaşı, YENİGÜN Gazetesi’nde “BİZ DE İSTERİZ” başlığıyla yer alan talebe ilişkin bir değerlendirme yaptı. Kayabaşı, Erzurum’a Seracılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması yönündeki talebin gündeme getirildiği haberin isabetli bir çalışma olduğunu vurgulayarak, “Bahsi edilen talep aslında gerçekleşmeyecek bir hayal değil. Üzerinde hepimiz ittifak ettikten sonra Erzurum’a böyle bir imkânı kazandırmak çok basit bir mesele. Yeter ki, Erzurum için bu seferberliğe omuz verelim” diye konuştu.

HİÇ KİMSE ‘OLMAZ’ DİYEMEZ!

Erzurum’a Seracılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması önerisine artık hiç kimsenin “olmaz” gözüyle bakamayacağının altını çizen Hasan Ali Kayabaşı, “Şehrimizde üstelik de jeotermal destekli seracılık yapılabileceğini Aziziye Belediyemiz göstermiş ve Muhammed Cevdet Orhan Başkan bu işi kesinlikle başarmıştır. Ortaya koyduğu eser, Erzurum adına büyük bir başarıdır. Erzurum’a Seracılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması yönündeki teklif de, yine Aziziye Belediye Başkanımıza aittir. Bu teklife hepimizin dört elle sarılması ve gerçekleşene kadar da peşini bırakmaması gerekir. Erzurum’da bu potansiyel var, bu saatten sonra bu potansiyeli görmemek ve üzerinde durmamak, gerçekten üretim adına büyük bir kayıp olur. Ben şahsen Aziziye Belediyemizi ve Belediye Başkanımızı ortaya koyduğu bu model nitelikli yatırımdan dolayı kutluyorum” şeklinde konuştu.

YENİGÜN GAZETESİNE TEŞEKKÜR

Öte yandan Ziraat Mühendisleri Odası Erzurum Şube Başkanı Hasan Ali Kayabaşı, Erzurum’da gündem oluşturan haber ve içeriklerinden dolayı YENİGÜN Gazetesine de teşekkür etti. Erzurum yerel basınının üst düzey bir niteliğe sahip olduğunu anlatan Başkan Kayabaşı, “Şehrimizin basın yayın kuruluşlarının Erzurum adına ortaya koydukları gayret, gerçekten önemli. Özellikle de şehrimizin sorunlarını çözüme kavuşturma noktasında basınımızın üstlendiği sorumluluk çok büyük. Bu özveri ve gayret için çok teşekkür ediyorum” dedi.