BUGÜN… YARIN…

Ben bu yazıyı yazarken yada belkide dün akşam saatlerinde herkesin sabırsızlıkla beklediği o haber gelmiş olacak. 
O haberi hepiniz biliyorsunuz, transfer tahtasının açılması meselesi. Tabi olursa harika olacak ama olmazsada yolumuza yine devam ederizde, ben olacağına yürekten inanan isimlerden birisiyim. 
O halde bugünde yine sizlerle edindiğimiz bazı bilgileri paylaşayım. Dediğim gibi, bu bilgiler kesin değil ama kuvvetle muhtemel olan bilgiler. 
Diyelim ki, transfer tahtası açıldı ve biz kolları sıvadık. Öncelikle şunu söyleyeyim, ilk işimiz tecrübeli bir eldiven bulmak olacak. 
Bunun içinde yine kuvvetle muhtemelen Ukrayna milli takımının kalecilerinden birisini transfer edeceğiz. 
Bunun dışında şu anda Erzurumspor’a imza atmak için konuşulmuş ve anlaşılmış 9 futbolcudan oluşan bir transfer listesi var. 
Burada isimde yazardım ama dediğim gibi bilgi her ne kadar sağlam olsada, şu aşamada iddia niteliğinde. O yüzden isimleri sıralamayacağım. Fakat bu 9 isim arasında herkesin yakından tanıdığı oyuncular var. 
Neyse artık eğer siz bu satırları okurken, yani dünün akşamında bu konuda bir açıklama yapılmamış olunursa, bilin ki o açıklama ya bugün yada yarın yapılmış olacak. 
Bazı şeyleri öncesinden söylemiş olmanın benim için hiçbir önemi yok; elimdeki bilgileri gazetemizin sayfalarında çarşaf çarşaf yayınlamasınıda biliyorum ama bazen sürecin sağlıklı işlemesi adına susmakta gerekiyor. Ben bu hakkımı kullanıyorum, sürece zarar vermemek adına şimdilik çok daha fazla detaya girmiyorum. 
Çünkü ben Erzurumspor’u seviyorum, Erzurum’u seviyorum ve bu ikiside zarar görsün istemiyorum. 
Altını çiziyorum ve tekrar diyorum ki, bu yazdıklarım kuvvetle muhtemel yaşanacak gelişmeler. Ama olur ya, değişen bir şey olmazsada, takımımızın yine yanında ve arkasında olmaya devam edeceğim. Çünkü gerçek manada Erzurumlu olmanın işte böyle bir sorumluluğu var.