BUNDAN SONRASI

Erzurumspor’umuzun kaldı tek maçı. Allahı izin verirse bu maçıda alarak sezonu noktalamış olacağız. Ben inanıyorum ki Dadaşlar bu sezonu ligde kalarak tamamlayacak ve hemen ardından yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

İşte önemli olanda bu yeni sezona nasıl bir başlangıç yapacağımız. Burada Onursal Başkan Mehmet Sekmene gözlerimiz çevirmemiz gerekecek çünkü bu zamana kadar takıma hep o öncülük etti.

Şu anda takımımızın transfer tahtası kapalı, futbolcularada öyle gözümüzü korkutacak derecede bir borçta yok. Öyle zannediyorum ki belkide bu bakımdan ligin en avantajlı takımı Erzurumspor’dur.

Her neyse bu aşamada Sekmen Başkanın atacağı ilk adım transfer tahtasını açtırmak olacağını düşünüyorum. Bunun hemen ardından takıma yapılacak yeni takviyelerle yeni sezona çok daha dinamik bir ekiple çıkılacağına inanıyorum.

Buraya kadar her şey tamam, fakat hepsinden çok daha önemli bir konu var ki, oda kulübün şirketleşmesi ve büyük bir yükten kurtulmasıdır.

Bildiğim kadarıyla bu konuda Sekmen başkanın çok önemli bir planı var. Öğrendiğime göre ulusal bir enerji şirketi kulübe takip olmuş. sezonun son haftalar olduğu içinde bu konuda bir adım atlamamış. Ana öyle görünüyor ki yeni sezonda Erzurumsporun anonim Şirket olması sağlanacak ve isminin önünede sponsor olacak firmanın ismi yazılacak. Eğer böyle bir durum söz konusu olursa şimdiden söylemeliyim ki kimse buna muhalefet etmesin. Maddi imkansızlıklar yüzünden çektiğimiz sıkıntıları hepimiz görüyoruz. Böyle bir gelişme olursa en azından Erzurumspor kendi yanında kavruluyor kimseyede muhtaç olmaz. Muhtaç olmaz diyorum çünkü bu takım parasızlık yüzünden çok sıkıntı çekti ve bu durum kimsenin umrundada olmadı. Bu yüzden hiç kimse duygusal milliyetçilik yapmasın!