BUNDAN SONRASI

Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen’in ErkHaber TV’de katıldığı programı izleyenler, öyle zannediyorum ki transfer tahtası ile ilgili cevabı almışlardır. Sekmen Başkan diyor ki, büyük ihtimalle 15 eylül’e kadar transfer tahtası açılmaz. Açılacaksada, devre arasında olabilir belki. 
Buda demek oluyor ki, camianın transfer tahtası gibi bir beklenti içerisine girmesine ve bu beklentiyi sürekli dile getirmesine artık gerek yok. Çünkü tahta kuvvetle muhtemel açılmayacak ve Erzurumspor mevcut kadrosuyla yola devam edecek.
Merak edilen bir diğer konu ise yönetime talip olan bazı isimlerin kaynak oluşturdukları ancak kendilerine geçit verilmediği yönündeydi. Bu konuyada açıklık getiren Sekmen Başkan yine dedi ki, siz bakmayın onların öyle ortalıkta kaynaktan paradan ve bütçeden bahsettiklerine. Ortada ne kaynak var, ne bütçe. Parayı ben verecek olduktan sonra kaynağı ben bulacak olduktan sonra zaten kulübü ben yönetirim onlara niye vereyim? 
Bana göre bu açıklamalar Erzurumspor’un en azından devre arasına kadar yol haritasını belirlemiş olduğunu gösteriyor. Mevcut yönetimle yola devam edilecek ve kulüp yönetiminde herhangi bir değişiklik olmayacak. 
Buradan hareketle camiaya düşen sorumluluk ise, mevcut kadroyu elinden geldiğince desteklemek. 
Erzurum’daki eli para tutan ve elinde para döndüren işadamlarınada buradan seslenmek istiyorum. Bu şehirden kazandığınız paranın ve yediğiniz kaymağın ne olur ki yani ufacık bir kısmınıda bu takım için harcasanız. Hem üstelik kulübe yapacağınız bağışlar verginizdende düşüyor. 
Ama siz diyorsanız ki biz vergi vermek istemiyoruz, o başka. Anladınız siz onu, çünkü bu tavrınızı gördükçe aklımıza başka bir şey gelmiyor. Ya siz Erzurumspor’u sevmiyorsunuz yada açık konuşmak gerekirse vergi kaçırıyorsunuz. Başka izahatı yok çünkü.