ÖZEL HABER Haber Girişi : 19 Şubat 2024 12:13

Bunlar siyasi namussuz!

Bunlar siyasi namussuz!
MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, “Cumhur İttifakı içerisinde yer bulamayan adaylar, seçmenin karşısına ittifak yalanıyla çıkıyor!” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Cumhur İttifakı çatısı altında yer bulamayan kimi adayların, çare olarak seçmeni aldatma yarışına girdiklerini ileri sürdü. Türkiye genelinde olduğu gibi, benzer bir tablonun Erzurum’da da oluştuğunun altını çizen Yurdagül, “Öyleleri var ki, Cumhur İttifakı ile uzaktan-yakından ilgisi yok, ancak seçmenin karşısına ‘biz de ittifaktayız’ yalanıyla çıkıyor. Buna ilaveten bir de, ‘seçimi kazanıroım, MHP’ye, AK Parti’ye geçerim’ düşüncesinde olanlar var. Onlara siyasetin de bir namusunun olduğunu hatırlatmak istiyoruz” dedi. 

YURDAGÜL PAYLAŞTI 
MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, sosyal medya hesabından da konuyla ilgili olarak bir paylaşım yaptı. Yurdagül, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu hususta çok net bir ifade kullandığını hatırlatarak, “Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin kurmuş oldukları Cumhur İttifakının Mahalli İdareler Seçimindeki paydaşlığını kabullenemeyen ve oy devşirme mücadelesi içinde olanlara en büyük cevap Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilmiştir” dedi. 

ACİZLİK GÖSTERGESİDİR
Kimlik mücadelesi içerisinde olanların vatandaşlar üzerinden kimlik ve birliktelik kazanmaya çalıştıklarının altını çizen Yurdagül, yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi: 
“Ayrıca seçimi kazanamayacaklarını anlayanların ittifak söylemine sarılmaları birliktelik ruhuna zarar vereceği gibi bir acziyet ifadesidir. İttifakımız içerisinde kendilerine yer bulamamış bazı adayların, MHP ve AK PARTİ yetkilileriyle görüştüm cümlesi tamamen asılsız ve hala kimlik mücadelesi verdiklerinin bir göstergesidir.
Biz takdiri, bize inanan güvenen ve bizimle yol yürüyen aziz hemşerilerimize bırakıyoruz. Unutmayın milletin iradesinin üstünde hiç bir güç ve algı yoktur”