Anadolu Basın Birliği Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, “Mademki Erzurumluyuz diyoruz, o halde Erzurumspor’a da sahip çıkmak zorundayız” dedi.
Anadolu Basın Birliği Erzurum Şube Başkanı Mehmet Musa Çakır, Erzurumspor’un bugün oynayacağı Eyüpspor maçı öncesinde taraftara çağrıda bulundu. Başkan Çakır, “Kazım Karabekir Stadyumu’nda öyle bir atmosfer oluşturmalıyız ki, bu buluşma senelerce hatırlanmalı!” dedi. Erzurumspor’un Eyüpspor’la oynayacağı maçın Süper Lig yolunda çok önemli bir viraj olacağını kaydeden Çakır, “Bu maçı kazanmak, Süper Lig’e biraz daha yaklaşmak demek olacak. Bunu elbette birlik ve beraberlikle, kardeşlikle, enerji ve sinerjiyle başaracağız. Dadaş’ın bunu başaracak gücü de var, çapı da var” diye konuştu.
GÜN SIRT ÇEVİRME GÜNÜ DEĞİL
Erzurumspor’un, Erzurum’un yüksek bir değeri olduğunu ve bu değere sahip çıkmanın her Dadaş’ın sorumlulukları arasında bulunduğunu kaydeden Mehmet Musa Çakır, “Zaman zaman küsebiliriz, kızabiliriz, darılıp gönül de koyabiliriz, bunlar doğal şeyler. Ama gönül koyduğumuzun mavi beyaz sevdamız olduğunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmamalıyız. Dolayısıyla gün sırt çevirme değil, omuz verme günüdür. Gün, Dadaş’ın elinden tutup Süper Lig yoluna düşme günüdür. Bu yola hep birlikte çıktık, hep birlikte yürüyeceğiz. Bu yolda hedefi hep birlikte koyduk, o hedefe de yine hep birlikte ulaşacağız” ifadelerini kullandı.
ADI BÜYÜK BULUŞMA OLMALI
Erzurumspor’un Eyüpspor karşılaşmasının büyük bir taraftar buluşmasına sahne olmasının beklendiğini anlatan Başkan Musa Çakır, “Futbolseverler, kamu kurum ve kuruluşlarımız, belediyelerimiz ortak bir paydada buluştu ve Erzurumspor için adeta seferberlik ilan ettiler. Bu gayreti ve bu çabayı karşılıksız bırakmamalı ve tribünlerdeki yerimizi mutlaka almalıyız. Dadaş’ın sesini, gücünü ve başarısını Türk futbol camiasına göstermeli ve karşılaşmada 3 puanı hanesine yazdıran taraf kesinlikle biz olmalıyız” dedi.