ÖZEL HABER Haber Girişi : 08 Eylül 2023 11:12

Çakır’dan ‘hayırlı olsun’ turu

Çakır’dan ‘hayırlı olsun’ turu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Milletvekili adaylarından Mehmet Musa Çakır, siyasi temaslarını eksik etmiyor. Çakır, bir süre önce gerçekleştirilen kongrelerin ardından güven tazeleyen merkez ilçelerin başkanlarını makamlarında ziyaret etti. Aziziye İlçe Başkanı Lokman Acar, Yakutiye İlçe Başkanı Sinan Demir ve Palandöken İlçe Başkanı Abdullah Karaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiren Mehmet Musa Çakır, “Bizim partimizle olan gönül bağımız seçimlere has değil, ilelebettir” dedi. Kongrelerde güven tazeleyen ilçe başkanlarına başarı dileklerinde bulunan Çakır, yaklaşan yerel seçimleri hatırlatarak, “Yeni bir maraton başlıyor, yeni bir yarış süreci başlıyor. Bu süreçte tüm dava arkadaşlarımızla birlikte illetin ve zilletin bertarafı, milletin zafer ve selameti için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

EMEKLERİ ÇOK BÜYÜK 
İlk ziyaretini Aziziye ilçe Başkanı Lokman Acar’a gerçekleştiren Çakır, daha sonra Yakutiye İlçe Başkanı Sinan Demir’in kapısını çaldı. Başarı dileklerini Acar ve Demir’le paylaştıktan sonra Palandöken İlçe Başkanı Abdullah Karaoğlu’nu ziyaret eden Çakır, “İlçe Başkanlarımız bizim Erzurum’daki mücadelemizin gizli kahramanları. Onların emeği 14 ve 28 Mayıs seçimleri özelinde çok büyük oldu. Kongreleri de, yeni görev süreçleri de hayırlı olsun” dedi. 

HEPİMİZ SORUMLUYUZ 
Aynı zamanda gazeteci olan Mehmet Musa Çakır, “Önümüzdeki süreçte hepimizin üzerine düşen önemli sorumluluklar ve görevler var. Üç hilalin ve bu davanın neferleri olarak bizler, görev verilsin ya da verilmesin, yarışın içerisinde olalım ya da olmayalım, ülkemize ve milletimize hizmet etmekle mükellefiz. Bu sorumluluğumuzu da eksiksiz yerine getirmek durumundayız” ifadelerini kullandı.