ÖZEL HABER Haber Girişi : 30 Mayıs 2022 11:58

Çalışmalara yerinde denetleme

Çalışmalara yerinde denetleme
Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, hafta sonunu sahalarda geçirdi.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, hafta sonunu sahalarda geçirdi. Beraberindeki kurmaylarıyla birlikte ilçe merkezinde yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Uçar, hem bilgi aldı, hem de vatandaşlarla sohbet etti. Belediye çalışmalarının titizlikle yürümesi ve hiçbir aksaklık yaşamaması için ne gerekiyorsa yaptıklarını söyleyen Başkan Uçar, “Yaptığımız her çalışmayı başından sonuna titizlikle takip ediyoruz. Bunun için de gerek proje ölçeğinde ve gerekse sahada teknik incelemeler yapıyor ve süreci titizlikle takip ediyoruz” dedi. 

BAŞKAN UÇAR SAHALARA İNDİ 
Bu doğrultuda haftanın belirli günlerini saha gezilerini ayıran Yakutiye Belediye Başkanı Uçar, bu hafta sonunu da boş geçirmedi. Belediyenin yapımı devam eden inşaat ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde görmek için kurmaylarıyla birlikte denetime çıkan Uçar, hem yüklenicilerden bilgi aldı, hem de belediye ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Uçar’a çalışmalar hakkında bilgiler aktaran yüklenici firma yetkilileri, durum değerlendirmesinde de bulundu. 

SADECE PLANLAMAK YETMİYOR 
Yakutiye Belediye Başkanı Uçar, vatandaşa verilen hizmetin hayata geçirilmesi kadar, sürecinin de önemli olduğunu belirterek, “Çalışmalarımızı sadece masa başında ve proje ölçeğinde yürütmek yeterli olmuyor. Biz aynı zamanda bu çalışmaları sahada da denetliyor, yapılması gerekenleri yapıyor, eksiklik ve aksaklıklara anında müdahale ediyoruz. Tabi bu süreç aynı zamanda vatandaşlarımızın beklentilerine kulak vermemize de önayak oluyor” diye konuştu.