ÖZEL HABER Haber Girişi : 05 Haziran 2023 12:23

CAMİA SUS-PUS 

CAMİA SUS-PUS 

Erzurumspor FK’da sessiz bekleyiş devam ediyor. Mavi beyazlı kulüpte kongre kararı alınmasının ardından suskunluğun dikkat çektiği camiada, başkanlık için de henüz adaylık açıklamasında bulunan olmadı. Ahmet Dal’ın 15 Haziran’da aday olmayacağını açıkladığı kongre için hazırlıklar sürerken, mali sorunlar da kulüp için yük olmaya devam ediyor. 

16 FUTBOLCU SERBEST 
Erzurumspor’da forma giyen 31 futbolcudan 16’sının sözleşmeleri sona erdi. Kulüpte sözleşmesi biten futbolcularla henüz bir görüşme gerçekleştirilmemiş olması, kongrenin sonuçlanmasının beklendiğini ortaya koyarken, önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek olan genel kurul için henüz adaylık açıklamasında bulunan da olmadı. 

SORUMLULUK PAYLAŞILSIN! 
Kulübün sorumluluğunun Erzurumspor için yeterince fedakarlık yapan Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in sırtına bırakılmasının haksızlık olacağını söyleyen taraftarlar, yönetim sürecine diğer belediye başkanlarının da aktif olarak katılmasını istediler. Taraftarlar, “Taşın altında diğer belediye başkanları da elini koysun. Öyle kenarda durup seyretmekle bu işler olmuyor” dediler.